nu igen.

Och idag mår man ju som man förtjänar..

och så ska man till jobbet om två timmar oxå, nice!

men bara o ladda om för ikväll är det kräftskiva hos bladhs, sååå kul!! årlig tradition med familjerna!=)
bladha och marleny kom hem igår!!! var såå kul att se dom!! har saknat mina älsklingar, massor!<3
värd kväll igår!:D


ååå kom igen.. du mår bra... du har inte huvudvärk... det kommer gå fiiint...

Glömde.

oj oj oj glömde något jätteviktigt.... Publiken var grym oxå!!!! extra eloge till carro som såg sin första match!=) riktiga supportrar att lita på när de tillomed kommer när det regnar!=)
puss till er!!

Sista korpmatchen!=)

Och så spelade vi vår sista korpmatch idag! Mot resturangen på skavsta så det var derby!! Och vilka vann?????? yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees!!! så jäkla skönt, var så jäkla kul o spela!:D det regnade och var lerigt på hela planen, me like! kasta sig och kämpa i regnet is the shit!!=) var grymt! vi vann med 4-2!!! idag gick det lite bättre o spela för mig oxå än de senaste matcherna när jag kännt mig som en blåst bimbo på planen. men missade lite mållägen dock, men men man kan ju alltid skylla på regnet haha!!
jag hoppas verkligen att jag vågar börja ta tag i mitt liv när jag kommer hem från australien och ge fotbollen en chans igen. spela på riktigt och kanske hitta tillbaka till hur jag spelade förr. låter som jag är jättegammal men det var fan ändå 6år sen.. aahh jag är lite gammal.. eller neee men man börjar ju bli liiite äldre iaf.. hmm konstigt!:P haha vettig man är efter en match när man sprungit skitet ur sin kondition hehe. börja träna frida!!

aja allt jag ville säga var att VI VANN!!!! :D alla var grymma!! GO TK SKAVSTA!!

lalalala


vaaad gööör jaaag.. inte sover iaf.. mkt vettigare att sitta och ta kort i photo booth eller hur?!:P men håret måste ju torka innan man kan sova elle?? haha har så mkt dumma undanflykter i mitt huvud för att inte sova just nu, även fast jag verkligen verkligen vill sova egentligen.. hmmm knäpp.. men tiden går så jäkla fort, pallar inte!!

så då tänkte jag berätta vad jag gjort idag istället.. först jobbade jag, inte så kuul.. sen sov jag en timme kanske eller två. sen åkte jag och lunchade med robban och jeppe på rhodos, det var mysigt faktisk, mkt! efter det träffade jag sanna, camilla, stefano och valerio som fikade. sen kom carro. sen gick jag och sanna hem till den andra sanna och kollade på tv. sanna gick hem för enochenhalv timma sen efter vi såg klart mean girls hehe. och nu har jag som sagt fastnat i soffan.. illa.. men en riktigt kul dag även om jag går runt som en zombie efter morgonpassen.=)

jaja sovdags, puss.

panik.

Frida Karlsson gå bort från datorn och tvn och gå och lägg dig, NU!!! du börjar nu om om 5 och en halv timma och ska gå upp om 5 timmar.. du borde sooova!! speciellt som du ska spela match efter jobbet imorn och inte kan vila hela dan.... Kooom igen!!!


lalalalalala soooov!!!!

bakisdag!

För vi är bakis!=)



Men vi är allt lite söta ändå!:D

partyhelg..

jaha så lever man ändå, efter en hel helg full av fest.. ovanligt!:P i fredags hade jag och sanna fest med utgång fylld av dans på tellus, och igår var syrran hemma så var hos louise och sen birgers.! har varit en svinvärd helg. har släppt alla krogenspärrar ever, skiter i hur mkt jag gör bort mig på krogen det är lugnt så länge jag har kul.. och det har jag.. svinkul!! så folk ni kan få snacka.
idag är jag alltså dubbelbakis, fick inte ens i mig en halv pizza, men men. vet inte vad dagen har att erbjuda, hmmm soffan hela dan, yeees!!
lite bråk blev det igår oxå förresten, klarar inte att bli hånad det är något som är säker.. det gör mig galen på nykterheten så hånar du mig på fyllan så blire inte kul hur det slutar.. men men, det löste sig även om jag var svinförbannad faktiskt.!
aja.. tillbaka till soffan! skål!:P





Godmorgon!=)

Nu har jag vaknat till liv.. Har faktiskt städat det första jag gjorde-. Jag har plockat och diskat och dammsugit, så liiite duktig är jag allt!=)

Igår vare en riktigt slappardag, låg i sängen typ hela dagen tills sanna ringde och drog upp oss! då åkte vi hem till mig och sanna och kollade på film 10.000 bc, den var bra och vi hade mysigt! Träffar inte min lilla älsklingssanna lika mkt längre, tråkigt för jag saknar den plutten!=) men snart åker vi bort ihop och kan mysa vaaarje dag!

jag är fortfarande konstig i min jäkla mage, den har krånglad alldeles för länge nu.. mår typ illa och har ont hela tiden, eller iaf jätteofta. det är värst på mornarna.. imorgon ska jag försöka börja jobba igen iaf. har bara ett 3timmars pass mitt på dagen så det känns helt okej att börja med.
Nej nu ska jag spela lite dataspel, är helt fast i två spel hehe! geeeek!!:p

ha en bra dag!!



och förresten, kolla detta!! Kolla vad mkt priser jag vunnit på mitt kära flygspel! ;)

haha snyggt va?

magkatarr.

jag har magkatarr och mår inte bra alls. mår illa och har ont i magen.. tråkigt.

hallu.

Jag har varit lite dålig på att blogga ett tag nu måste jag erkänna. Men har knappt suttit framför datorn. Har istället jobbat och på min lediga tid har det vart fullt upp med annat,, Och så har jag fyllt år!=) har blivit firad mkt, skoj! Vi firade mig ute i fredags, hehe blev lite mkt i blodet kanske. Kan man se på alla snygga facebook bilder, ehum vackert!;)
Jaja jag har haft det bra iaf!
Nu är det inte långt kvar tills jag åker till Australien med min kära sanna heller!=) Ska bli helt underbart kul, samtidigt som jag kommer sakna alla här hemma enormt mkt!
Jaja ska försöka skriva lite mer nu, jag går ju lite i vågor!:P
ha det bra!

RSS 2.0