Nyköpings-Brudhelg i Halmstad!!

Ja det är vad det har varit! Tjejerna har varit på besök o vi har haft det jättekul, men snabbt gick det o nu har de redan åkt igen.=(
I fredagskväll kom de och då blev det fest med stort F!! Vi korkade upp vinet o satt på oss dansskorna o flummade loss som bara vi kan! Har saknat dem så mycket och detr var så grymt kul o ha dem här! Så fredagen blev förfest hemma hos oss och sen drog vi ut till Mårtenssons och fortsatte festa;






Och sen efter en vild förfest drog vi vidare till Mårtenssons;
där sprang vi på Carros pojkvän Gustaf och Forslund.=)


Dagen efter blev det bakisfrukost hemma hos oss. Carro sov här och de andra brudarna i en lägenhet de hade lånat o på morgonen kom de till oss och Anders fixade frukost och tog hand om alla bakismonster!


Lite senare på dagen gick vi o köpte pizza som vi sedan åt i deras lånade lägenhet där vi drack lite vin och myste och spelade "vem vill bli miljonär?" och bara hade en hemmamyskväll. Vi skulle gått ut egentligen men vi var lite trötta o slitna och myste hellre och hade en jättemyskväll! (ehum blivit lite gamla) ;)



Har haft en grymt värd helg och är sååå glad att mina älsklingar om o hälsade på!! :D
Längtar tills nästa gång vi ses!! <3

TACK för en underbar helg!!!

Hola!!

Idag är jag glaad!! Brudarna borde vara i bilen på väg till Halmstad nu så ikväll blire fest!! :D

Jag har klippt mig o färgat håret oxå, och Anders oxå, vi har hittat en jätteduktig frisör äntligen!! Så nu är vi äntligen lite fräschare igen!
Nu väntar jag på att Anders kommer hem så ska vi dra iväg till stan o systemet!
Längtar tills ikväl!!
Ha en bra helg allihopa!! SJälv är jag ledig heeeela helgen!!! =)

peace!:P

Sjukt sliten men glaaad!!


Ja sliten i kroppen är man, men mycket mycket glad för snart kommer mina brudar hit!!

Senaste dagarna har jag jobbat o så har vi varit o simmat på badet två dagar faktiskt jag o Anders. Vi simmade, bubblade och hoppade från hopptorn!! jag hoppade från 3:an haha! cooolt!:P fan vad skraj jag blivit med åldern, vågade knappt först, sen hoppade jag två gånger. Sen satte badvakten på varenda maskin i hela badhuset speciellt för oss haha..
Vi blev som små barn, vi åkte ruschkanorna, i strömmen o allt vi kunde hitta, sjukt kul, o bra att vi är på samma nivå i mognad hehe!

Igår blev en händelserik dag, job 9-16.30, sen simmade vi igen o sen grillade vi med Anders bästa vän, hans flickvän o massa av deras vänner, skitkul o hem ganska sent kom vi. Det blev så mkt stress emellan alla saker vi gjorde att jag inte hann äta mellan frukost o grillningen på kvällen, illa, nog därför jag känner mig så risig idag!
Annars har jag tvättat o haft mig, snart kommer som sagt alla mina tjejor ner så idag måste fixas o donas!!
Sen är jag ledig hela helgen för o hitta på massa skoj med dom!:D

Ikväll jobbar jag oxå!
Oki, måste gå nu, puuuss!!


Hejdå mamma o sören.!

Nu har mamma och sören åkt hem.. De har varit o hälsat på oss sen i söndags o vi har haft det jättebra!=) Jag har varit ledig från jobbet mycket när de varit här så vi har kunnat mysa mkt med strandbesök, shoppingrundor, go-kart åkning, mysiga middagar och allt vad man kan önska sig! :D
Vi har som vanligt blivit bortskämda med att bli bjudna på all god mat och dryck och jag har även fått lite nya kläder! TAAAACK så mycket!!!!
Men det bästa har varit att bara ha dem här och umgås, ta det lugnt o bara njuta av värmen o sällskapet och ledigheten! Anders har ju jobbat men kunnat vara med på kvällarna!

Jag är jätteglad att ni var här och vi har haft det underbart!!
Tack för några mysiga dagar!! kraaaam!!


Jag Saknar Australien!!

Ibland drömmer jag mig tillbaka till Australien och önskar vi var där för en stund! Även om det var tufft utan alla vänner och familjen så var det oxå heeelt underbart och jag saknar känslan av att vara där och alla utflykter o resor o alla vänner!! Sanna jag hoppas du kommer hem snart! Och förhoppningsvis kan jag o Anders snart få åka ut o resa igen! =)


















Värmen, alla bilresor, utflykter, alla stranddagar, jobbet, alla kite-dagar, middagar, restaurangbesök, tv-mys, människorna, shopping, lägenheten, friheten, hela Freo!!
Jag saknar det verkligen jättemycket och det känns sorligt att det är så himla långt bort..


hola!

hallå hej.
sitter i soffan o tittar på tv. känner mig lite skakis i kroppen, hoppas jag inte är påväg o bli sjuk.. äter jordnötter och jordgubbar för o må bättre hehe.
ikväll ska jag jobba o om nån timme eller två kommer min anders hem!
Idag har det vart molnigt, alltid när jag är ledig o vill sola är det molnigt, inte braa!
Något som annars är bra är att på söndag kommer mamma och sören och hälsar på!! jiiiippiiiiee!! ska bli jättekul!! jag är ledig ganska mycket nästa vecka så då passa de på att komma hit o umgås med mig, ska bli jättekul! de stannar enda tills torsdag!! =)
och seeen, veckan efter det kommer alla mina flickor!! (eller förhoppningsvis alla om de lyckas få ledigt). Men då har jag tagit ledigt så då blire massa mys med mina fina bästa vänner!!!

Så jag har verkligen några veckor o se fram emot!

Ha en bra dag!! Puss på er!! =)

neeeej!!

Tyskland åkte ut och jag känner mig faktiskt riktigt besviken. Har aldrig någonsin hållt på Tyskland förut men tycker att de spelar så jäkla kul fotboll nu mer och är riktigt bra och mkt mer samspelta o lugnare än alla andra lag, plus att de gör så jäkla snygga mål hela tiden.. Men nu var de heelt kassa mot Spanien, Spanien är förövrigt oxå en av mina favoriter o jag brukar hålla på dem. Men tyckte det borde vart dessa två lag i final o inte Holland faktiskt. Jaja, nu håller jag på Spanien i finalen.

godnatt!

Man mår som man förtjänar...

Uuusch vilken helg... Det känns som jag åkt tillbaka i tiden till när jag alltid blev så sjuuukt bakis o kräktes jämt..
Ja för i lördags var jag ute med Tanja och några andra tjejer.. Vi började dricka lite vin hemma hos henne o sen till bakfickan för mer vin o sen till moon för ännu mera o sen gick vi runt o villade och var inte hemma förns 4-5 tiden tror jag. Jag hade ju söndagen ledig så jag tänke att jag kunde satsa hårt, men det skulle jag iiinte gjort..
Hela söndagen spenderades med att kräkas o kräkas o bara ligga i sängen med en kudde över huvudet.. Allt jag åt o drack kom upp igen..

Det värsta var att vi skulle ha personalfest på söndagen. Låg hela dagen o försökte bli bra så jag kunde gå på den, men blev aldrig bättre.. Iaf så kom Anders till sist hem (han var i ängelholm hos sina vänner lördag o söndag) med mcdonalds mat till mig hehe o det var det enda som funkade.
Så sen vare bara o ge sig iväg med en lagom äcklig känsla i magen o inte alls sugen på alkohol men på personalfest skulle jag.
Vi grillade korv, marshmallows, åt melon och blev bjudna på alkohol.. det spelades gitarr o kastades frisbee o snackades en massa skit.. jättemysigt var det, och jag blev faktiskt bättre av lite mer alkohol hehe. Sen gick vi till cafét o tog en cider o hade jättekul!

Så jag har faktiskt haft en jättebra helg, men önskar jag hade druckit lite mindre för idag mår jag inte heller bra.. Kräks inte men har fortfarande den obehagliga känslan kvar i magen.
Nu är allt jag vill göra o mysa med min Anders o bara äta skabbig mat o kolla på film.. Men Anders är inte hemma för han jobbar o jag kommer jobba ikväll när han kommer hem.=( Men efter det är jag ledig i 2 dagar så då får det bli mys.

Oj oj, jag börjar bli för gammal för allt festande haha, eller så behöver jag bara öva lite.;)
Nu ska jag vila lite till o ladda för jobbet ikväll. puuuss

Bild tagen innan utgången när jag var lyckligt ovetandes om morgondagen;


Nu ser jag helt förstörd ut o har ingen vidare lust o träffa nån på hela dagen.. 


RSS 2.0