Lyx.

Ligger i sängen med datorn och tv och bara slappar.. för Anders min sötnos lagar mat och jag får inte hjälpa till, grymt!!=)
Jag är sliten efter en hel dag av plugg, så nu ska vi ha lilllördag för att vi behöver det! Det är inte vilken mat som helst jag får heller, utan det blir potatisgratäng och fläskfilé!! OM jag är nöjd just nu!

Annars har jag varit på datakurs idag, tvättat och som sagt pluggat. Intervjuat min kära mormor har jag gjort oxå, så nu vet jag hur skolan gick till på hennes tid.! =)
Nu kurrar magen.. puuuss


Det vankas vin! =)

Sitter i soffan och väntar ut huvudvärken in i det sista.. snälla gå bort!! Jag har nämligen haft en väldans huvudvärk i två dagar nu, antar att det är omställningen till skolan igen. Såå jobbigt för jag kan inte koncentrera mig så värst bra på lektionerna och ännu mindre plugga när jag kommer hem.. Får lite smått panik.. Skolan är väldigt svår just nu, ingen hänger riktigt med och alla är rädda för första tentan.. Hoppas det ordnar sig!

Nu ska jag iaf till jobbet och dricka ett glas vin med brudarna där! Tessa ska åka till Australien snart så vi måste hinna med o se henne lite innan hon sticker!
Om jag ändå slapp denna huvudvärk!!! Jaja, ha en bra kväll!


Musik.

Mina favvolåtar just nu:

Magnus Weideskog - Tik Tok och Mike Posner - Cooler than me


plugg och jobb.!


Hej hej! Tänkte jag skulle skriva lite här, var ett tag sen..
Vi har det bra iaf, mycket plugg och jobb nu så tiden flyger fram!

Jag har ju börjat lärarutbildningen nu, känns riktigt bra faktiskt!=) Konstigt att börja plugga igen men ändå kul! Känns som jag gör något bra helt enkelt, något rätt.
Nu gäller det bara o lära känna lite folk, sååå trist att jag missade nollningen, hade vart kul med lite vänner hehe. Men det löser sig!
På torsdag ska jag ut med tjejerna från jobbet iaf, det blir skoj!

Annars är det som sagt mest plugg och jobb och inte mycket skoj på kalendern just nu.

Hade visst inte så mycket att säga ändå, ganska slut i huvudet.. inte van att koncentrera mig så mycket under dagarna haha!
Så lägger ner det här och går och vilar istället så jag orkar upp imorgon!

puss o godnatt!


RSS 2.0