Vänner!

nu tänkte jag att ni skulle få se på alla fina människor som finns här, lite bilder för en gångs skull!=)


sanna olle och anders

marie och tom

linda och jag

anders

jag och carolin
 
linda olle och anders när vi var på ikea =)

olle leon och marie

tom och jag

olle linda

mark

sanna o jag lite svettiga

kristian mara och leon

susan och jag

det var allt för denna gång! puss

Anders


det här är anders.=)

hellu!

idag har jag äntligen en ledig dag, känns som det är första gången på evigheter. jag har nu börjat jobba på en resturang igen, men här äre heeelt annorlunda. det är inte så bra service om man säger så hehe. nej men det är jäkligt avslappnat o ingen skriker på mig o allt är bra.
förutom att jag fick feeeel pengar!!! bara för jag inte lämnat in mitt jävla taxfilenr som jag har haft med mig varje dag till jobbet men vi inte hunnit fixa det så har jag fått mindre pengar, mkt mindre oxå!! jaja det är väl bara o ta det helt enkelt. jag får iaf mkt timmar så från o med nu ska jag få mer pengar o det kommer lösa sig. har jobbat två jobb nu oxå så inte hunnit skriva något här, men det är ju fan ändå ingen som skriver till mig era soppor!!!!=( har ni glömt bort mig allihoppa kanske? kanske stannar några år till dåå! om nu ingen tänker skriva till mig!

jaha nu ska jag njuta av min lediga dag! puss på er!

min mamma.

idag fick jag ett sms av min kara mamma, eller i natt rattare bestamt.. kanske trodde mamma att jag skulle nattbada inatt.
sahar stog det iaf:
Hej dar. Du sover nog. Star varning for hajatcker i Australien i tidningar idag. BADA INTE! Flera attackerade. Jag vill ha hem dig-levande. Alskar dig min dotter.

hon ar allt bra sot min mamma, orolig men soooot!
och jag  har inte badat idag mamma, men kanske nan mer gang under min australien resa, ar det okej??
alskar dig puuuss!

hahaha min syster!

Hanni om Kitesurfing!:
Haha, nu vet du hur det kan gå när man lindar linan (eller kopplet) runt handen! Payback´s a bitch... Om du kommer ihåg den lilla kotten. Puss sweetie!!                                                                                                                                                                           

hahahahah! ar du fortfarande bitter min kara syster! hahaha, kan inte sluta skratta! hur lange har man fatt hora dettta!

jag har gjort min kara syster hundradd, forlaaaaat!

nar vi var sma sa var vi med mormor ute o gick med en hund. hanna skulle fa halla och jag var jattesvartsjuk. hanna var jattestolt och virade kopplet 10 ganger runt handen for att halla hunden ordentligt. jag gick lite framfor hur sur som helst, jag ville ju halla. sa jag tog en kotte och kastade den surt sa langt jag kunde.. det jag inte tankte pa var att hunden visst tyckte om o leka med kottar och kutade efter den med en liten hanna slapandes efter pa asfalten... hahahaha.. forlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat haaaaannaa!!!!!!

jag alskar dig! puss!




Kitesurfing!


och sa har man fatt vart o se pa kitesurfing. Anders var riktigt duktig och det sag hur ballt ut som helst, jag vill jag vill jag vill oxaaa!!! men jag och carolin var o tittade och vi fick oxa bli slapade lite efter honom, utan bradan dock. men det var riktigt coolt, forutom att jag tappade bikinin o flashade hela stranden med min vita rumpa!=) otippat att jag skadade handen oxa haha, alltid jag. men jag lindade linan runt min hand o tankte att jag var riktigt smart o kunde halla fast mig battre. men nar anders flog ivag sa gjorde det ganska ont vill jag lova! ajaj. men kuuul va det. ska tvinga honom o lara mig snart allt! riktigt bra dag!=)



konstigt.

min blogg ar konstig.. skriver inlagg o de kommer inte forns flera dar senare. sa egentligen skriver jag faktiskt har ibland!
allt ar fint med mig iaf! hur ar det med er dar hemma???
min kamera har forovrigt gatt sonder sa blir inte lika mkt bilder =(

jaja nu ska jag ha frukost, puss!

heeeej

hej alla fina manniskor!!!

nu tankte jag skriva lite igen, pa tiden nu kanske. har haft fullt o sta i har borta, jobb o jul o nyar o grejor!
jag mar iaf hur bra som helst, lycklig faktiskt!=) nu har jag tva jobb helst plotsligt, idag har jag jobbat hela dagen o nu ar jag trott som en griis! idag nar jag kom hem fran jobbet sa mottes jag av nastan halva hostelet som stog utanfor dorren. jag tankte att de kanske hade spelat fotboll for alla sag blota o svettiga ut. men nej.. nar jag kom fram sa tog dom min ipod o min vaska och holl fast mig, da kom en javla massa manniskor fram bakom hornorna med stora kastruller med vatten som de kastade over mig. sen hade de vattenslang oxa. haha kul valkomnande hem fran jobbet. forklaringen var att de hade trakigt sa de stog bara o vanta pa manniskor som skulle komma hem. hela vart hostel ar dyngsurt nu, 3 timmar hade de krig!=)

julen var kul men saknade familjen, har vart mkt fest har. men mysig stor julmiddag o paket fran tomten. alla fick dra ett namn i en lapp som man kopte paket till o sa kom tomten med det. sen fick jag mer paket fran mina fina vanner har oxa.
nyar var skoj, spenderade hela formiddagen pa stranden o sen vare champange o grejor pa kvallen. blev tidigt dock, var svart o komma igang efter en lang stranddag.

det ar riktigt varmt har nu oxa o antligen har jag dragit min lata arsle till stranden sa snart kanske jag blir lite brun oxa, hoppas det.

carro var underbart o prata med dig nar du ringde min alskling! saknar dig saaa mkt!!!

tack for alla underbara samtal o sms under jul o nyar!

jag alskar er alla!!!! puuuuuuuuuuuuuuuuuuuss

RSS 2.0