Min pojkvän är bäst i hela världen!!!

OJOJOJ vad min världens bästa älskade Anders skämmer bort mig.. Han är helt tokig, men underbar..

Han har tidigare sagt att jag snart ska få en överraskning, en tidig födelsedafspresent, och ja en riktigt överraskning blev det!! Han kom hem idag från jobbet. Först kom han in med mat, så jag fick äta frukost på sängen som jag älskar!=)
sen så skulle han bara gå på toan.. när han kom in sa han att jag var tvungen o blunda.
så jag blundade och han sjöng födelsedagssång för mig. sen så fick jag öppna paketet medans jag blundade,, och vad har han köpt.... EN DATOR!!!!!
För första gången i mitt liv har jag en egen dator!!!! den är hur fin som helst, bärbar och bara perfekt. Anders är perfekt!!
efter att nu ha gråtit en stund för att ha fått något så fint, så använder jag för första gången min egen dator, MIN!!!=)

Du hade verkligen inte behövt ge mig något så fint min älskling!! du är underbar, tack tack tack igen!!

här är jag och min fina dator;



maten han tog hem från jobbet!!:D


anders o datorn;


tack min undrerbara, jag älskar diiig!!! <3


Resturangen

då var det dags o visa lite vart jag hållt hus det senaste halvåret;

Michala, jag och Riaz (min manager);


Anders i köket;


jag och frugan till bossen (snygg min på mig);


jag o Riaz;


Min alldeles egna mästerkock;


resturangens framsektion;


köket;


belöningen. tisdag, pizza och löning!!;



En vanlig jobblunch i sängen på tvåtimmarsrasten;


nu har ni fått lite mer insikt i vårt kära australienliv kanske =)

får se när jag bloggar nästa gång hehe, kanske kommit igång nu!;)

puuuss

biiilder

anders ringde så nu blire bilder. hade förövrigt pillat på helt fel ställe på datorn, tur att man är så teknisk! hittade massa gamla bilder på kameran oxå, så börjar med dom.
 
från ibörjan när vi flyttade in i huset, när det var sommar här o vi inte var lika bleka som nu;

huset;



stranden;



hemmafrun har lagat första mysmåltiden;

ledigt var det ja.

ja de var nu jag skulle vart ledig i två veckor innan vi åkte o bara njuta o vila, haha neeej, jag har jobbat precis lika mkt som innan. men det är bra med mera pengar!
enda är att jag nu blivit sjuk o hoppas att det hinner lägga sig innan vi åker. att vi ska åka har jag inte ens fattat. vi har pratat om detta så länge bara för o peppa varandra att jobba så vi får vår belöning, men det har liksom aldrig kännts verkligt ändå. vi ska alltså få åka i väg i TVÅ OCH EN HALV månad och bara njuta av varandra o va lediga, heeelt sjukt!!

enda problemet vi har nu är hur vi ska kunna hinna med o packa o städa o ställa bilen o fixa allt som behöver fixas innan vi åker eftersom vi aldrig är lediga tillsammans.
anders jobbar just nu, men borde komma hem snart o då tänkte vi börja fixa. förutom att han förmodligen är jättetrött eftersom han jobbat sen tidigt imorse så han måste ju få vila oxå. det vi har gjort på senaste är alltså att jobba, därför jag inte orkat skriva här.
vi har oxå kollat på alla harry potter filmerna så vi ska kunna gå på bio på den nya. annars har det inte blivit så mkt mer än att äta o sova. det känns som jag aldrig blir pigg heller. jag kan sova huur länge som helst hela tiden, min sömn tar aldrig slut, jag är alltid trött o får aldrig tillbaka min energi. gnistan i ögonen har liksom försvunnit. men snaaart! j

jag har faktiskt tagit lite kort på resturangen nu äntligen oxå, försökte ringa anders nu för jag förstår inte hur man får in minneskortet i hans dator, men han svarade inte så lägger upp bilderna senare.
förövrigt min kära familj så är jag svinförkyld och har vart det ett bra tag UTAN och lyssna noga nu UTAN NÄSPRAY!!! känner mig riktigt vuxen nu; inget nässpray, har börjat fått naglar, inget festande, absolut inget rökande, mkt pengasparande och framåttänkande.. ojojoj, får se om ni känner igen mig när jag kommer hem.!:P

nej ni, nu ska jag börja fundera på allt vi ska fixa idag. men lägger upp bilder snart!
ha en bra dag!!

RSS 2.0