Tomaten is back!!


Nyss hemkommen från vårt springpass, därav den lite rödare färgen i ansiktet.. hehe liiite...
Tänkte mest säga att det är så sjuuuukt skönt o springa!!! Vädret kan inte bli mkt bättre heller!! Me love vår!!
Idag kändes det mycket bättre och formen närmar sig! ;)

Nu ska vi äta god mat och mysa upp oss i soffan framför tvn och kolla på film som vi hyrt! Jag älskar fredagar!!!
puss

Sveriges sämsta bloggare.

Skulle det finnas ett pris skulle jag banne mig ta hem det!! =)
Har varit lite mycket o göra är min ursäkt. Denna veckan har varit riktigt tung med prov och tentor o grejor.. min första tenta, siick!! Förutom att jag inte riktigt gillar denna veckan så har vi haft roliga grejor för oss innan, vi var bland annat på Anders kompis 25-års fest! Det var riktigt kul faktiskt, först champange-förfest och mys hemma hos Markus och sen stor fest! Det var en riktigt tillställning med massa folk och bordsplacering och sånghäfte och maaassa godmat och dryck. Jag hamlade mellan Markus och deras innebandytränare och mittemot en jättegullig tjej så jag var nöjd! Blev lite dragen oxå, inte van vi alkoholen hehe. Sen blev det dans och mera gott o äta o dricka. Jag tror inte att vi var hemma förns 5 på morgonen eller något sånt, men det var oxå för att Anders bror skjutsade hem oss till Halmstad från Ängelholm mitt i natten, jättegulligt!!
Så den helgen var rolig, tror det var förrförra helgen eller något sånt.

Sen har jag äntligen lyckats springa som en normal människa utan att halvdö på kuppen, kändes riktigt skönt men jobbigt.. Men nu är det träning som gäller framöver, dags o komma i form igen!
Annars har det varit en massa plugg för oss och självklart en massa mys som alltid.
Jag har inte heller tagit med mig kameran nånstans så det finns inga bilder på något kul vi gjort.. Förresten är det sjuktmysigt o vara ute o gå här för vi går ner till stranden där det är huur fint som helst!!

Nästa helg kommer vi hem till Nyköping oxå!! Ska bli heeelt underbart, jag saknar alla så sjukt mycket!!
På tordagen åker vi hem och då blir det till att gå ut en sväng med brudarna och bara snacka skit och ha det bra, saknar eeer!! Sanna har blivit stor och fyllt år så hon ska firas!! Önskar jag hade varit där på din födelsedag!!

Sen så ska min kära syster Emelie firas och även lilla Freja! Så resten av helgen blir det mys med familjen för o fira dem och fira påsken! Ska bli såå mysigt!!

Så snart ses vi allihoppa!!! puuuuuss

Vårdcentralen.

Ja nu är jag nyligen hemkommen från vårdcentralen. Den ligger jättenära o bra (tur för en sån som mig som ofta besöker den) ;). Jag har tagit blodprov igen pga min hypofys o sköldkörtel o allt vad det heter. Min doktor var jättegullig o förklarade allt mkt bättre för mig, hoppas jag alltid får henne. Anders var med mig o nu har vi nyss promenerat hem, skönt! =)
Mamma ringde nyss oxå, hon har landat efter deras solresa o pappa skrev imorse att han landat i Thailand. Alla får minsann resa utom jag.=( Hade ju inte varit fel med en solsemester nu om man säger så. men men.

Igår hade jag prov oxå, eller vi diskuterade i forum, det gick fint.
Nu ska jag se om jag kan plugga lite till.

Ha en bra dag!
Här är jag o min stuckna arm..

jag tror jag döööör!!

För ca 3 timmar sen bestämde jag mig för att va duktig o följa med Anders ut o springa.. Han har sprungit några gånger nu o jag tänkte att jag ska minsan oxå komma iform! Jag har ju inte vart så aktiv på de senaste 3 åren kanske, innan tränade jag ju mkt o det är det enda jag minns.. så jag tror alltid att det inte ska va några problem, vadå? jag är ju i form, jag har ju alltid tränat?? MEN NEEEJ, JAG ÄR INTE I FORM!!
haha oj jag trodde seriöst att jag skulle få en hjärtattack.. heeelt sjukt!!
Jag hann iaf springa en liten bit.. blev helt kall i bröstet som en klump, men jag tänkte att det går över det är ju kallt ute.. men nej, det blev värre.. o så började det skära i halsen. Men jag ville ju inte ge upp envis som man är, så försökte springa o grina illa samtidigt.. till sist sa Anders att vi skulle stanna efter närsta stolpe, o då var det okej o stanna tänkte jag, vila lite o sen springa igen.. men neeej inte det heller..
haha när jag stannade blev det ännu värre, det började dunka i munnen o smakade blod i hela munnen..
OJ OJ OJ säger jag bara, har jag verkligen blivit såhär gammal o otränad?? NEJ jag vägrar gå med på detta o har bestämt mig att jag ska fortsätta detta springande, o nästa gång ska jag banne mig lite längre än den där stolpen innan jag spottar blod.. JAG SKA!!!
Imorn, blir nästa gång!! Man klarar allt bara man vill!! men ooooj vad jobbigt det var!!

Nu ska jag dricka te, känns som jag har taggtråd i halsen.. fortfarande lite svårt o andas hehe, men men sånt får man ta! :P

godnatt! får se om jag vaknar imorgon! ;)

mamma o sören åkte förresten på semester idag.. dom ligger i solen o jag hostar blod i kylan, AVIS!!

hej igen!

Fick med nyklippta Anders på en bild oxå! =)

så fin han är min karl! <3

nyklippta! =)

Nu har vi nyss kommit hem från staden. Idag har vi varit o klippt oss, äntligen! Ja det tog oss ett bra tag.. tanken var ju att klippa oss innan vi åkte hem från australien.. det säger lite om hur bra vi är på att skjuta upp saker hehe.
Vi hittade en liten frisersalong som hette Ma-donna. Det blev bra faktiskt. svårt o hitta när man kommer till ny stad, vi gick runt o kollade lite o det fanns massa på samma ställe, men vi valde denna för att vi såg den på internet innan vi åkte.. som Anders säger, har dom en hemsida så är dom nog bra. o allt blev fint, jag är nöjd o glad, o anders är lite halvnöjd efter stylingen men så brukar det ju va.
Nu ska vi plugga, mkt av dagen gick åt detta. Förresten så fick vi lite studentrabatt oxå, gryyymt!
nu dags för plugg, kraam.


Vardagen.

Såhär ser det ut i vårat hem idag.. Anders sitter vid skrivbordet och pluggar och jag sitter i sängen o pluggar. Anders sitter alltså med ryggen till mig. När Anders pluggar har han ipoden i öronen och hör praktiskt taget ingenting.. Han har oxå en väääldigt irriterande tendens att klicka med pennan (ut och in udden) när han tänker..
Alltså;
Jag sitter koncentrerad och försöker läsa i min bok..
klick klick klick klick klick klick
-Anders..
(ingen respons)
klick klick klick klick klick
-Anders!!
klick klick klick klick
-ANDERS!!!!
klick klick klick klick klick
-AAAANNNDDEEEERRRSSSS!!!!

-Ja??
-Sluta klicka med pennan!!
-Oj, förlåt.
(sätter i hörlurarna igen)
klick klick..
SUCK!!!!

Ja snart kommer jag nog tappa rösten så mkt som jag skriker! =)

Vi har det bra..

Vi här nere i Halmstad! =)

Ja här är allt jättebra! Vi trivs så bra i våran fina lilla lägenhet o mår toppen! Vaknade imorse o kände mig bara glad! Kanske för att min Anders väckte mig o var helt glad han så han smittade nog av sig.!
Idag ska vi.. hmmm.. jo plugga som vaaanligt!!
Mina prov har blivit framflyttade fick jag veta igår, tydligen så var det inte bara jag som inte fått tag på kursmaterialet så nu får jag lite mer tid på mig. Fast nu krockar mina kurser lite mer med datum, men det får gå!

Ha en bra dag allihopa!!! puss

Vill inte ta någon bild idag för jag ser inte allt för söt ut, så bjuder på lite gamla thailandbilder för att jag längtar tillbaka lite!



RSS 2.0