Världens Sötaste!!

Idag kom det ett litet brev med posten, från min kära syster Emelie, Mattias, Felix och Freja!!
Så underbart söta de är!! Blev helt tårögd!! <3


Så himla glada vi blev!! Nu kan vi gå på bio och ha det mysigt i helgen!
TACK så otroligt mycket!!  Känner oss bortskämda!

Jag älskar er!! puss!

någon dum person.



Idag låg jag i sängen länge, både jag och Anders är lite sjuka.. Igår låg jag i sängen heela dagen o hela helgen har vi varit sega. triiiist. Men vi tar oss igenom det.

Ialla fall så var jag tvungen att gå upp idag för jag skulle hämta ut mina linser och även fixa ett id-kort. Jag behöver nämligen ett id-kort nu och kan inte längre vänta på körkortet tyvärr. Vi ska skicka efter våra pensionspengar som de snodde åt sig i Australien och då måste man ha två foto-idn och jag har ju bara mitt kära pass.
Jag tog mig då upp ur sängen fast jag inte alls ville och duschade, plattade håret, sminkade mig och gjorde mig fin för att fotas.. Och vad händer...
Jo Anders kör mig till stan och stannar i bilen medans jag ska gå till linskliniken, så går jag där mellan husen o njuter av solen och känner mig fint iordninggjord.. SEN KÄNNER JAG HUR NÅGON HÄLLER NÅGOT PÅ MIG!!
Jag fattade inte riktigt vad som hände, kände bara något i håret, o så torkade jag mig i pannan o blev helt brun om handen..
Ja någon jäkel kastade blomvatten på mig!!! Ledsen jag blev.. kände mig kränkt på något sätt, eller iaf bortgjord.. Jag kollade argt upp mot fönstret men jag såg ingen o skrika på (inte för att jag nånsin hade gjort det men ändå).

Sen åkte jag o fotade mig, med min fläckiga vita tröja och ansikte.. jag kände mig inte så fin längre och jag luktade inte gott heller.. =(

Resten av dagen har varit bra, har pratat med Luttan o både jag och Anders fick prata med Felix och Freja i telefonen.. myyys! Jag frågade Felix vad vi ska göra när han kommer hit och han svarade -BUSA!! hehe sötnos!
Jag tyckte han sa "mysa" först men det var nog bara önsketänkande för när jag frågade sa han -NEEJ buusa!!
Freja är lite svårare o prata med, hon nickar mest medans jag pratar. Så för o få lite gensvar frågade jag "Gillar du Hello-Kitty Freja?" och då minsann -JAAAA!! haha dom är de sötaste barnen jag vet!!

Sen har jag sms:at med min fina stumpa Carro!! =)
Nu har Anders nyss lagat mat till mig, sötnosen!!<3

Nu ska jag kolla på tv och ta det lugnt, puuuss!

update från pluggstugan.

Vi pluggar som vanligt just nu, Anders vid skrivbordet och jag i sängen. Ibland ligger vi båda i sängen o pluggar oxå, då är det riktigt pluggmys, men inte idag.=)

Det är helg och igår var vi båda så trötta och slitna efter en veckas plugg och träning (vi är ute och går och springer nästan varje dag nu) att vi inte orkade laga mat. Vi hade till o med kyckligen i stekpannan när vi insåg att neeej, för en gångs skull kan vi väl få en pizza. Så det fick vi! Vi äter faktiskt nästan aldrig skräpmat, medan man ser grannarna ta hemkörning hela tiden, så igår fick vi faktiskt det. Riktigt gott och skönt utan disk!=)
Jag gjorde som vanligt bort mig när jag ringde o beställde oxå.
-Jag vill ha två kebabpizzor, en med vitlöksdressing och en med mild dressing (dressing???), ehum ja eller sås...
Anders sa att jag lät som en stockholmare bortkommen i södra Sverige.. hehe.

Iaf så hade vi en mysig fredag med filmer på tv och soffmys.!
Det har förresten haglat här oxå. Som mormor sa till mig när hon ringde häromdan, nu är det eran tur att få snö och våran att få sol. Så jag hoppas att ni fick sol för vi fick iaf lite hagel. Skumt väder är det, men här är det iaf ingen snö utan vårigt o soligt alla dar men med lite hagel ibland hehe.

Snart kommer min mamma och mina systrar med familjer och respektiva hit oxå! Om tre veckor tror jag bestämt. Ska bli jääättekul!!! Synd att vi inte bor lite större så vi kunde bjuda dem hit o sova bara. Men de kollar stuga eller hotell så det ska nog gå fint! Ska iaf bli jättemysigt.

Jaja nu är det dags för lite plugg, och ikväll blir det mys igen för det är faktiskt lördag idag!! :D

Ha en mysig helg allihopa!! <3

Bortskämda!!

Det börjar verkligen bli kärvt med pengar och vi har försökt planera så att det ska räcka tills den 25:e.. frysen hade slagits av häromdan och mycket av vår mat hade blivit upptinat och kanske dåligt..
Då kommer Anders föräldrar och ringer på dörren med maaassa mat och gottesaker till oss!! sjuukt gulligt och väldigt behövligt!! Så nu är mår vi som kungar igen äter wienerbröd och toblerone och behöver inte laga mat på flera dagar!! =)
Tack så mycket Anita och Gunnar!! =)

ho ho!!



Här ligger jag i soffan helt otroligt rastlös och överenergisk och käkar lakrisstänger (mums) och lyssnar på en nyhittad (för mig iaf) artist som heter Magnus Weideskog, skitbra faktiskt. Speciellt låten som heter "precis som du är".
Anders slutar aldrig plugga och jag vill ha lördagsmys, triiiist!!
Själv gav jag upp pluggandet eftersom jag har varit svintrött hela dagen för vi sprang svinlångt imorse!! Men det kändes bra, man orkar mer och mer nu.!=) Nu är jag iofs svinpigg efter allt godis och skulle ju kunna plugga, men det är för sent och jag är för rastlös.

Har suttit med datorn hur länge som helst nu, samtidigt som jag har tvn på och hörlurarna i och lyssnar på musik och gör lite allt samtidigt. Jag får så ibland, kan verkligen inte bestämma mig för vad jag vill göra och orkar inte koncentrera mig tillräckligt på nått så gör lite av allt istället. Nu när jag tänker efter var det alltid såhär jag var när jag brukade spela handboll och fotboll. Så det är nog positivt, jag har blivit mig själv igen nu när jag börjat träna. Är så glad att Anders får med mig på träningen, jag är så otroligt dålig på o komma igång själv, det enda jag nånsin lyckats med är lagidrott. Men nu är det riktigt kul o träna och jag mår så sjuuukt mkt bättre. Har mått så jäkla dåligt ett tag, bara varit trött och hängig jätteofta och haft ont överallt jämt. Men nu helst plötsligt mår jag alltid jättebra och har knappt aldrig ont o känner mig sjuk (förutom lite träninsverk).

Så jag mår bra nu och allt går bra och jag njuter av livet! Saknar o inte bo nära mina kära där uppe i landet dock. Saknar mina vänner och min familj! Jag älskar er!!!

puuuss.

jiiippiiieee!!!

Igår fick jag svaret på mina två första tentor och jag fick VG på båda!!!!! :D
Överlycklig!!

Nu sitter jag i soffan och har just duschat och ätit frukost, jag och Anders har varit ute och tränat lite på morgonen och nu har han nyss gått till skolan. Känns bra att gå upp tidigt o ut o gå på mornarna, blir mkt piggare då!
Nu ska jag sätta igång och plugga tänkte jag.

Ha en bra dag!

Studio 54.

I helgen var vi på Studio 54 och födelsedagsfest. Marie fyllde 25, och jag och Anders åkte till Växjö för att fira henne. Marie är alltså Anders kompis flickvän som vi nu har träffat några gånger, heelgullig tjej är det!=) Så vi var mycket glada att vi var bjudna och vi hade jättekul!!

Först började fredagen med desperat letande på stan efter maskeradkläder (paret som alltid planerar så bra och alltid är ute i tid.. NOOOOT). Iaf så hittade vi iaf lite grejor efter lååång tid på stan. Anders fick bli lite mer avancerat utklädd än jag eftersom jag lever på 1900 kr i månaden innan mat och levnadskostnader haha. Så vi hittade grymma kläder till Anders och lite assecoarer till mig. 
Sen var vi lagom trötta och redan sena till festen så då blev det till att stressköra till Växjö, på svinkassa väger. Tar ju jättelång tid o köra dit eftersom det är så låga hastigheter.

Iaf så kom vi till sist fram och då var det röjfest i en jätteschysst lägenhet med massor av utklädda människor. Det var ju inte många jag kände där men vi hade jättekul ändå. Anders andra kompis Linus och hans flickvän Lina hade oxå åkt från Ängelholm och de var de enda jag hade träffat förut (en gång dock) och annars kände jag ingen föutom Marie och Engström som höll i det hela. Men jättekul ändå som sagt, massa trevliga människor och sen utgång med dans på klubben där det oxå var Studio 54 tema.

Anders och jag fick till och med nyckeln till en egen lägenhet som var deras kompis som var bortrest, så vi fick det lyx. Dagen efter blev vi bjudna på frukost hemma hos Engström och Marie ihop med två andra par och sen segade vi lite. Efter det så var det fotboll på schemat, de hade tillgång till Idrottshallen där så vi var ett stort gäng som spelade fotboll i 3 lag. Riiiiktigt kul, men riiiiiktigt jobbigt!!
Jag var för det första jättebakis, och sen var det såååå jobbigt!! OM jag har träningsverk i kroppen nu! Och det blev ju inte bättre av att jobba 7 timmar idag i dåliga skor. Men men, det var ändå sjuuuukt kul o spela fotboll ett sånt stort gäng dagen efter. Maaassa killar och 3 tjejer blev det. 
Kroppen hängde ju inte riktigt med, ibland så hängde benen verkligen inte med. Man vill så mkt men är ju ingen van fotbollsspelare längre, men några mål blev det allt ändå! =) så jag var nöjd!

Senare på kvällen lagade vi tacos och åt ihop med massa kompisar och sen var jag vi så sjuuukt trötta att vi var tvugna att åka hem. Jag har verkligen blivit lite äldre känner jag haha, aldrig orka 2 dagar i rad igen. Inget studentfestande funkar här inte. Men jag är iaf ung nog att kunna röja en dag! alltid något! =)

Vi fick oss iaf en superrolig, mysig och trevlig helg! =)

Så nu kommer lite bildbevis;  
Jag och min snygga discohunk;

Anders i världens snyggaste utstyrsel och hans vän;


Jag och Lina;


Jag och födelsedagsbarnet Marie;


Det var även några grabbar som tog det steget längre och åkte rullskridskor hela kvällen;


ANders och Lina;


Linus och Lina;

Värdparet;

Världens snyggast drag som jag tror alla blev lite kära i, var en av servitörerna på krogen;


Såhär såg de andra servitörerna ut;


Dagenefter fotboll med alla bakfulla;


provjobbat.

Nu har jag precis kommit hem från att ha provjobbat!=) Det gick bra och alla var jättetrevliga och snälla! De sa att jag skulle få jobba några dagar i maj och sen i sommar, känns sååååå skönt!! Hoppas nu att dom ringer bara oxå och inte lurades, men det tror jag inte.
Känns iaf jätteskönt, och speciellt att det gick så snabbt.. i torsdags gick jag dit med mitt cv under dagen, lite senare på kvällen ringde de och frågade om jag kunde komma in o prata lite dagen efter. Så då gick jag dit och vi pratade en stund och sen sa de att jag kunde komma och provjobba på måndag. Så idag var jag där från 10-17 och nu ska jag få mer jobb, riktigt smidigt och skönt känns det! Nästan för bra, så hoppas inte något dumt händer nu.

Det känns iaf jättekul o bra men nu är jag helt slut och har ont i fötterna så nu lagar Anders mat till mig och jag ligger död i sängen. Dags för tvn! puuuuuuuuuuuuss!! :D

Påsken i Ockle.

Jag och Anders firade Freja i förskott och hon fick en Hello-Kitty keps, halsband och armband och en lila väska med en katt på, hon hade tittat ut allt själv och hon blev jätteglad. haha sååå söt!

Freja och Anders;


Mina fina systrar;


Freja charmar killarna som vanligt;


Mamma och Sören;


Familjen bus;



Jag o Anders;

Svincool liten brud;


Festbilder från påsktorsdagen.

Som vanligt är jag kass på att ta bilder och bestämde mig för att ta kort när vi gick ut från krogen o alla är svettiga och fina hehe. Och så blev det ju även bara på efterfest-gänget.




Lagom blek man är när man står bredvid carro och gustaf som nyss kommit hem från Thailand.=)

 


Påsken.

Till påskhelgen blev det till att åka hem till Nyköping/Oxelösund och bli bortskämda. Det blev en jätteskön och lång helg med massa mys och massa träffa alla jag älskar! Nu mår vi riktigt fint, men känner oss några kilo mat och godis tjockare så nu får vi gå tillbaka till det snåla studentlivet istället.!

I torsdags åkte vi hem med lilla pärlan (bilen) och Anders blev tvungen att köra hela vägen eftersom jag tyvärr inte har något körkort, fy till mig! När vi kom hem blev det direkt ombyte för fest och raka spåret in till nypan. Först hem till Sanna och umgås lite med Gunilla och Hasse och sen till Saran för fest med brudarna plus Gustaf, Anders och Emir och Boris såklart!
Torsdagen blev verkligen huuuur kul som helst! Vi hade så jäkla kul både på festen och Sara och ute på krogen efteråt och sen såklart på efterfesten efter det! Röj och kul blev det och träffade massa personer som jag inte sett på evigheter och så dansade vi massa och bara hade kul utan problem. Efter drog jag Anders och Johan hem till Carro och Gustaf på efterfest, så vi kom inte hem förns 5 på natten, haha! vääärt!! Mamma var gullig och hämtade oss mitt i natten oxå, inte lika kul för henne men hon var glad ändå! =)
Verkligen sjuukt kul och nu väntar jag på att brudarna ska ta sig till Halmstad i sommar som lovat! =)

Resten av helgen så var vi i Oxelösund och träffade mamma och systrarna och alla respektive o barn, mormor och sen var vi hos pappa o lisa en dag oxå. Vi hade det hur bra som helst och har ätit sviiingod mat i allt för stora mängder, slappat och blivit omhändertagna och hjälpt till alldelles för lite. Det var underbart att vara hemma och supermyys! Vi kom hem nöjda och glada och med massa mat och möbler till o med. Vi fick nämligen låna lite möbler av mamma och sören och det passar in skitbra i vår lilla lya!
Världens mysigaste påsk fick vi iaf och nu är vi nöjda och glada! =)

Ska lägga upp lite bilder alldelles strax! =)


RSS 2.0