Äntligen bättre!!

Igår vaknade jag upp med nackont och huvudvärk.. under dagen blev det bara värre och värre, spred sig från axlar till nacke, dunkade som bara den överallt. jätteont över ögonen oxå, ljus- och ljudkänslig och mådde illa. Jag låg i sängen precis hela dagen och allt jag kunde var o sova, jättejobbigt.! Jag gick och la mig klockan 9 igår och sov enda till klockan 12 imorse, hade fortfarande ont och inte förns nu börjar det gå över helt.
Jobbigt för nu ligger jag ännu mer efter med plugget.. inte braa.!

Pratade med mamma idag oxå, o hon tjatade lite om något som jag ska göra snart när jag vågar.. Börja spela handboll igen! Vill verkligen, måste bara ta första steget. Kollade upp lag idag iaf, så ett steg närmare. Men först måste jag skriva alla prov som är i mars! Men ska bli kul o komma igång igen!=)

Nu ska jag vila lite till och lyssna på regnet lite, sitter i min morgonrock och myser, Anders pluggar men snart kommer han nog o myser med mig oxå!

Ha en mysig kväll!

God natt.


Sjuklingar

Ja nysningar, snorande o lite hostningar är det som hörs i vårat lilla hem. Anders har varit dålig ett tag nu och nu har även jag åkt på det..=( har sår under näsan för jag snytit mig så mkt, illa!
Igår är jag övertygad om att jag hade feber, låg i underställ och flera lager av kläder under täcket och frös ändå. Men idag känns det lite bättre, och idag har vi äntligen orkat ha en hel dag av bara plugg. För det har inte varit lätt i orka plugga när man är helt slut och hängig. Men nu har jag just avslutat mitt plugg för dagen o är riktigt nöjd med mig själv, Anders håller fortfarande på som en flitig myra hehe.

Tack för all kommentarer om lägenheten! Vi är jättenöjda faktiskt, bara väggarna som är lite tomma men det gör inget, vi är ju trots allt studenter så det får vänta lite. O sen är det ju väääldigt kallt i vårt lilla hem, vi bränner gott om ljus per dag om man säger så.

Önskar att vi hade kunnat åka hem i helgen eftersom min syster Emelie fyllde år, riktigt tråkigt o missa det.=( Men lovar o fira dig snart!
Är väldigt svårt o ta sig hem härifrån verkar det som om man inte åker bil, iaf vad jag kunde hitta så tips uppskattas! BILLIGA tips! Saknar o kunna träffa alla nära o kära, men som mamma brukar säga.. Det är ju närmre till Halmstad än till Australien iaf! hehe.

Nu ska jag äntligen få min dagliga dos av tv! puss på er alla!

Hem ljuva hem!! =)

Hej hej hallå!! Såg att min kära syster Hanna har kommenterat så nu har jag fotat lite på vår alldeles egna lilla lägenhet för din skull!! ;)
Anders är nu hemma, eller har varit ett tag, tiden går snabbt idag. Jag hade iaf bakat en kladdkaka tills Anders kom hem o fixat fint här hemma som överaskning. Tillbaka i min hemmafru-roll? haha! Nu har han nyss lagat mat till mig som vi har smaskat i oss! Köttbullar och makaroner blev det! Nu pluggar Anders lite o sen ska vi ut o gå promenad!
Jag kollar lite på Family guy och lyssnar på hur de festar här utanför. Vi har ju en sån lokal på vår gård där de håller igång för fullt.

Jaha till korten då.. Jag är ju ingen mästerfotograf direkt, hade velat lägga upp sådär jättefina bilder med mysigt ljus så allt ser extra extra fint ut.. men det kan jag tyvärr icke, så kanske inte blir de finaste bilderna. Och så har vi som sagt massa flyttkartonger o sladdar som inte ska finnas där!

Men såhär bor vi nu:






Där har ni våran pärla! Vi har en hel del kvar o fixa, men trivs ändå bra redan nu! Kommer bli problem med allt vi vill ha på väggarna dock eftersom det är gipsväggar. men men, det ordnar sig! Sista bilden är förövrigt på min stolthet. Tänk vilken fin blomma, jag tror det är den enda blomman jag haft i mitt liv, nästan.. iaf den enda som jag hoppas ska leva en längre tid hehe.

Ha en mysig kväll! Nu ska vi ut o få lite luft och motion! puss


Godmorgon!!

Det är inte morgon nej jag vet, men det känns fortfarande som det. Vissa dagar har jag bara svårt o komma igång och öppna ögonen ordentligt.
Anders är i skolan, han kom hem en stund på sin lunch och jag tror att han börjar bli lite sjuk faktiskt. Själv drar jag mest ut på tiden idag, ska bara göra en sak till innan jag börjar plugga... o bara eeen sak till.. jaja, pluggade hela dagen o kvällen igår så det är okej tycker jag.
Nu ska jag äta lunch, eller har velat i kanske en halvtimme, men eftersom micron är ny så måste man tydligen köra vatten i en skål först i 5 minuter eller något sånt så det inte luktar illa. och jag har inte riktigt orkat genomföra detta, haha.. laaat!!

Vad mer.. tänkte ta lite kort på lägenheten oxå o visa upp vår lilla lya. Så lite senare får det bli!

Tack mamma för din jättegulliga kommentar, saknar er oxå!! =)

oki, huuungrig!!! puss o hej

checka våra nyinköpta blommor, oj oj vuxenpoäng!! tur att mamma o sören var här o berättade hur de ska skötas, annars hade de inte levt länge vill jag lova! Så att hålla dem vid liv är mitt o Anders nya mission in life! :P Våra andra blommor är ehum.. plast.. haha.


Halmstadsbo!=)



Japp nu har vi varit Halmstadsbor i hela 5 dagar, känns fiiint! Vi trivs jättebra i våran lilla söta lägenhet, fick lite chocken när vi kom hit för den är mkt mindre än jag mindes, men nu känns det riktigt bra!
Dock känner jag inte av att vi bytt stad och numera bor i Halmstad o kommer göra det ett tag, för mig känns det mest som att vi fortfarande är på resande fot. Men efter ett tag kanske jag fattar.=)

Iaf så spenderade vi helgen i bilen mellan Ikea, Munka Ljungby och Halmstad.. Och med en jäkla massa upp-packande såklart. Vi lever fortfarande med massa flyttkartonger, men lite ordning har vi allt fått. Så nu är vi alltså två fattiga studenter, hehe.

Det känns så bra att äntligen ha ett eget hem!! Vi har varit heeelt överlyckliga o bara njutit hela tiden!! Bara varit jätteglada! Nog för att jag har haft det jättebra hemma o blivit omhändertagen av mamsen, men alltid skönt o få ha sitt eget hem.!

Idag har vi en pluggardag, har varit svårt o börja plugga igen nu eftersom man är så uppe i flytten. Men hoppas på att lugna ner mig snart, idag har det iaf gått bättre med pluggandet. Anders har varit i skolan oxå, o efteråt gick jag o mötte honom o så gick vi o handlade lite. Riktigt slaskigt väder är det här!
Nu ska jag plugga lite till o sen blir det finmiddag med falukorv o makaroner haha!

Ha en mysig kväll! kraaam


JAG PALLAR INTE PLUGGA MERA!!!

Kan man inte bara va lika snabb som stålmannen på att läsa o slippa hålla på i evigheter!! jobbigt värre! Läsa o packa har min dag bestått av idag, trist, men men! Nu får det va nog, pallar inte mera!! Om 2 dagar flyttar jag!! jippie!!

Christoffer du ska få en shoppinglista snart, tror du vet det mesta från när jag rådfrågade dock!=)

Ha en mysig kväll allihoppa!! kraaam

Plugg, plugg, flytt, plugg!

Oj oj, fick just ett klagomål på bloggen o ska genast uppdatera den hehe! Ja jag är inte så bra just nu, men de det positivt, att jag inte bloggar innebär att jag faktiskt pluggar! =) Jag ligger ju lite efter med plugget eftersom jag inte har allt material, o det har verkligen varit svårt o helt plötsligt börja plugga igen, men jag ska försöka komma ikapp igen. Men det är ju lite annat o tänka på nu oxå..
Fööör, om 3 dagar flyttar vi!!!! :D Äntligen ska jag och Anders få flytta ihop!! Eller ja, vi har ju bott ihop i över 1år egentligen, men nu ska vi bo heeelt själva i vårat eget hem! Känns jättekul! Mest ser jag fram emot o träffa Anders, har ju inte sett han på 3 veckor.! Men jag har alltså en del packning o fixa denna vecka, plus allt plugg, plus att man vill träffa sina kära här hemma innan man åker! Så bloggen har fått vänta helt enkelt.

Vad har jag haft för mig då.. hmm.. I lördags tog jag bussen till Eskilstuna o träffade mina fina systrar! Vi var ute i svängen och dansade loss, det var riktigt kul!! =) så först blev vi bjudna på mat och hade det mysigt o sen gick vi ut och dansade alltså! Jag lekte massa med Felix o Freja oxå såklart! Dagen efter kom mamma och sören, christoffer och hans syster o då åt vi alla mc donalds.! så två dagar i Eskilstuna blev det!

Annars har jag mest varit hemma o pluggat. Eller jag och Carro o Karin var ute och åt förra veckan oxå. Nu har dom ju åkt till Thailand lyxbarnen!=) Men det var jättemysigt, ute på rhodos och åt världens största pizza (eller försökte äta den) och bara snackade massa!
Och så pratade jag med min kära Marleny häromdan på webcamen! haha, vad vi skrattade! Tror vi satt framför datorn en hel timme o bara snackade massa skit hehe! Jättekul iaf, över ett år sen sist!

Jag har iaf haft det väldigt bra o bo hemma hos min kära mamma igen, mkt kul har vi haft det, o 3 dagar till blir det o sen bli jag Halmstads-bo! Så i helgen blir det massa IKEA och jobb!

Nej nu kan jag inte ta upp all min skrivenergi här, måste plugga!

Jag bjuder på några bilder från julafton med mina favoritbarn! <3




RSS 2.0