Update



Hej hej hallååå!!

Jag har blivit lite dålig på o skriva här.. blivit lite dåkig på allting. blivit väääldigt lat! Men nu ska vi ändra på detta!!
Idag var vi ute o sprang på stranden, ojojoj vad slut jag var.. helt sjukt, men jag gav inte upp så är stolt. För anders var det redan andra gången, han är duktig han. Så lite träning har vi iaf kommit igång med.
Vi har oxå satt en senaste nattetid vid 2, blir fortf ibland 3.. men iaf inte kl6 som vi ibland har lyckats med. Och så ställer vi klockan varje morgon o börjar sakta men säkert komma upp tidigare.
Problemet nu är bara att det inte är soligt. Moln och regn är på agendan varje dag, vilket gör det lätt att ligga i sängen o slöa mest hela dagarna.


Annars åker vi moppe mkt, det är alltid kul. Tävlar lite med turisterna oxå, i smyg så vi vinner jämt. Anders är faktiskt riktigt grym på Thailandstrafiken och vi slinker fram lite vart som helst.
Det var lite kul när vi åkte till affären, en kille o hans bikinibrud åkte om oss.. o så åkte vi om dom igen, så kom vi bakom lite trafik o saktade ner o då åkte dom om igen.. eftersom både jag och Anders är riktiga tävlingsmänniskor så blev detta ett dilemma. Jag har nämligen sagt till Anders att han inte får köra fort o farligt (för jag vill gärna inte dö.) Men i denna stund så satt jag bak på moppen och tänkte i mitt eget huvud -Kom igen Anders, snabbare kom igen vi kan ta dom. sen lutate jag mig fram mot anders i tron om att vi skulle köra snabbare. O han gjorde det, svisch så var vi förbi o jag nästan hånlog när vi körde förbi dom HAHA!! Fortfarande sa vi inget om det utan förtsatte kanske 15minuter till affären, jag kollade lite nervöst bakåt efter dom ibland. När vi sen kom fram o hoppade av moppen o av med hjälmarna så sa jag -JA vi tog dom!! ANders ansikte lyste upp riktigt stolt o tävlingsinriktad. han visste exakt vad jag pratade om o var precis lika nöjd. oj vad vi skrattade!


Nu har vi precis pratat med Hanna o Christoffer o Mamma och Sören på webcam, så nu längtar jag hem riiiiktigt mkt! vill att tiden ska gå snabbt nu, samtidigt som jag älskar vår semester. konstig känsla faktiskt.


Vi håller på o leta ny resturang nu oxå, har fortf inte vågat oss tillbaka dit vi blev utskämda. Idag blev det mc donalds dock får man väl erkänna. men baara för vi var duktiga o tränade.=)
Har snart läst ut min tredje bok nu oxå, jag läser BARA Marian Keyes, tycker hon är riktigt bra, så på chickflick hyllan bara!;)


Vad mer händer.. hmm ja Anders har inte haft det så kul ett tag nu. Jag har vart en väääldigt grinig flickvän, ojoj står knappt ut med mig själv haha. Det var nämligen så att vi bestämde oss för o sluta äta godis. Vi började nämlign tro att det är det vi spenderar mest pengar på. o så mår man inte så bra när man trycker i sig som vi kan göra. Men då kom ju problemet.. ATT VA UTAN SOCKER!!! hemska tanke, mitt humör var förjävligt.. riktigt jobbigt. o eftersom jag säger VAR förjävligt så kan jag väl erkänna att vi har börjat äta godis igen. men vi höll det nästan en heeel vecka tror jag haha! men nu äter vi mindre faktiskt.


Jaha, nu ska jag nog sluta sitta vid datorn innan mina ögon blir fyrkantiga.=)


Här får ni lite bilder från där vi hänger mest;











Saknar er massvis!! puuuss!!


Dags att byta resturang kanske.

Okej nu har vi vart här på samma ställe i snart 3 veckor och man kan ju säga att vi har börjat skaffa oss våra rutiner. Vi har vart riktigt lata, stannat uppe sena nätter och sovit lååånga dagar. Vi har hittils bara vart på stranden TVÅ gånger, sagt att vi ska ut o springa varje dag men gjort det NOLL gånger, vaknat innan 12 NOLL gånger (snarare 14 haha).
Så istället har vi vaknat, slappat i sängen, anders har tränat (och jag ibland oxå iaf), lagat frukost, ätit den på balkongen, gått till poolen (nån timme bara innan det blivit mörkt) åkt in till stan på moppen för o äta. Måste nämnas dock att vi är tappra o ställer klockan tidigt varje morgon, men då konstaterar vi att det nog är lite mulet ändå o så somnar vi om.

Vi har nu oxå hittat en resturang som vi tycker väldigt mkt om så vi har ätit där varje dag den sista tiden. Vi har oxå hittat en maträtt vi tycker väldigt mkt om, så vi har oxå ätit samma sak varje gång vi vart där.. Idag när vi kom dit så kom inte servitrisen fram till bordet o tog vår beställning.. nej hon skrek istället över hela resturangen -FLIED LICE WITH CHICKEN AND EXTA CASHEW????? AND 2 COCA COLAS????? (hela resturangen tittade på oss) Vi nickade lite generat -yes please...
Sen skämdes vi under hela måltiden och bestämde oss för att nu kanske det är dags o byta resturang.


Förresten så är åskan här det läskigaste jag hört i mitt liv. Usch vi vaknade mitt i natten och mitt hjärta hoppade nog seriöst ut.. fyy vad jag trodde vi skulle dö. Rakt över oss var den. Livrädd var jag. Pedagogisk var Anders! =)

Thailand

Semester är det bästa jag vet. Underbart o inte ha något o stressa över under dagarna o bara koppla av o göra det vi tycker om o göra. Vi har det hur bra som helst o det är bara början. Vi kommer bli utvilade tror jag allt haha.
Så här kommer lite bilder från vår första vecka i Thailand, Koh Samui:

Lappen vi möttes av första dagen på kylskåpet.=)


Slappa o bada i poolen = mkt skönt! Frukost på sängen, Anders lagade pannkakor till mig. <3



Resturangliv, god mat för nästan inga pengar alls mindre än 100kr för oss båda. o så moppeligan, man ser thailand från annat håll när man har moppe. som att vi bor här och inte är på semester. O kul är det, fast Anders kör som en biltjuv (eller moppetjuv kanske). =)




Thailandslivet är uuunderbart!! :D

Koh Samui

Nu är vi framme i Thailand, Koh Samui!! Vi var inte med i flygolyckan. Usch att inte min mobil har funkat nu så min kära familj trodde vi var med i olyckan, känns hemskt att ni skulle behöva oroa er så.
Vi har rest en lång väg nu, nästan 2dygn av konstant illamående. för oj vilka transportmedel de har här, inte lugnt o bekvämt direkt. men anders har tagit hand om mig hela resan, underbar som han är! för jag har inte vart någe roligt sällskap. när vi till slut kom fram spenderade jag mkt tid på toan. jag kände att jag skulle kräkas hela vägen, men kunde iaf hålla mig. usch usch.

nu har jag köpt ett thailändskt nr. till alla som försökt höra av sig så har inte min australiensiska funkat på 2 dagar.
mitt nr är nu +66822711938.

Förövrigt bor vi underbart här. jättefint har vi det och allt är perfekt. har blivit lite dyrare här dock men ändå billigt. vi bor lite off så vi har hyrt moppe. läskigt tycker jag. anders kör och jag håller i han svinhårt o sitter bak. idag åkte vi o storhandla, så satt med två stora påsar, livrädd haha. inte för att anders kör som en biltjuv, men thailändarna kör som toookar. men nu ska jag inte oroa min mamma allt för mkt =) vi tar det försiktigt. jag looovar!

iaf så har vi det jättebra! saknar er alla och älskar er!
o så fyller jag år idag oxå, grattis till mig!! fick frukost på sängen av min älskling och haft en riktigt bra dag, nu blir det nog en film!

okej, skriver snart igen, kramar!½

RSS 2.0