Världens Bästa!!



Hittade en lite äldre bild på världens finaste vänner! <3

midsommar.

Ja idag är det midsommar, och oooj vad vi firar hehe.. NOT!!
Min stackars Anders är jättesjuk och har vart i en vecka nu, så midsommar firas med pizza, film och godis hemma i soffan.
Pratade med mina fina vänner Carro o Sanna igår och de ska fira hemma hos Sanna och jag är såååå avis.. Vill så gärna vara där med er!!=( Men det får bli nästa år.. Snart får jag iaf se er!

Jaha vad händer då?? Jag jobbar och tar hand om Anders. Gick drinkutbildning på jobbet igår så nu jäklar ska det bli bartender av mig!:P Vi fick inte provsmaka drinkarna tyvärr hehe..

Pratade med Bladha på hans födelsedag oxå, o vi bara MÅSTE ses snart.. Vi kom fram till att vi bara setts EN gång sen jag kom hem från Australien, helt sjuukt!! ..så jag måste komma hem nån helg i sommar känner jag, om jag får ledigt o så! Saknar mina vänner!!!! och saknar min familj!!

Mormor fyllde år igår oxå, grattis till henne!

oki, nu ska vi se film och fira midsommar, puuuuss!

Jag saknar...



Min Bladha, Min Sannus och Min Carro!!! <3

OBS, vääääldigt gamla bilder hehe.

ojoj..

aaahhh, det spöregnar blixtrar och åskar!!! Hade varit jättemysigt om jag skulle ligga hemma hela dagen, men jag måste ju GÅ till jobbet idag!!! Och hur mycket regnkläder äger frida karlsson?? INGA!!
Shit! Skulle börjat 18 idag egentligen och då skulle Anders hinna hem o köra mig, men nu ska jag börja 16 istället o då måste jag gå..=(
aja, får se om jag överlever detta..

Tröttmössa!



Här ligger jag i soffan och myser med mig själv och längtar tills Anders kommer hem från jobbet.. Ser inte mycket av min älskling nuförtiden när han jobbar,, och i helgen var han iväg på fest i Ängelholm så då sågs vi inte heller. Jag kunde tyvärr inte gå på festen för jag jobbade, så Anders gick på OS-tema fest själv.. mina kläder var med på festen dock hehe, anders var simmare och hade mitt linne och mina leggins på sig.. riktigt snygg var han!=)

Känner mig lite halvsjuk för tillfället och ligger och fryser under filtar.. Ikväll klockan 18 börjar jag jobba, Anders kommer hem 17 så hinner se han en liten stund iaf.
Allt är bra annars, saknar er alla där hemma dock men mår fiiint! Nu ska jag fortsätta o slappa framför tvn! puuss

Min mamma!



Hahaha förlåååt mamma men jag bara måste lägga upp den här bilden igen!! Jag älskar dig mamma!!

Jag tror jag glömde berätta själva historien om denna cykelkarusell sist jag la upp denna bild.. Det var ju inte bara mamma som åkte denna får man ju erkänna hehe. Det började med att jag och Freja åkte, och då ville ju Felix oxå åka.. men sedan ville visst mamma och Emelie åka oxå haha.. Så mamma och Emelie trampade som bara den och så satt vi alla och asgarvade och skrek.. Och sen konstigt nog började lekparken bli tom på andra familjer haha,, familjen Karlsson är inte alltid som alla andra familjer hahaha!! Men kuuul hade vi!

Längtar tills ni kommer nästa gång!! =)

God Kväll!



Sitter i soffan och väntar på att Anders ska komma hem med mcdonalds åt oss, Ja man får äta det på helgen faktiskt!=)
Har haft en busy helg faktiskt.. Fredag var jag ute med Tanja och Tessan från jobbet och hade riktigt trevligt! Vi satt på en uteservering och drack lite vin och hade det bra. Sen i lördags jobbade jag och efter jobbet åkte vi hem till Anders hemstad och firade hans kompis nya jobb med grillning och lite mer vin!=)
Idag har jag jobbat från 10-16.30 och nu myser jag i soffan.

Allt är jättebra, trivs med livet och har det bra i solen! Det är fortfarande ljust ute och klockan är 22.30, helt sjukt! Iaf är det kul att börja känna folk här och nu är plugget slut oxå (om jag klarade tentan dvs).

Jaja, nu ska jag se film och snart kommer nog Anders med mat..
Saknar er alla där hemma!! Och förlåt att jag inte hör av mig, men jobbar mycket och har pluggat massor så det är därför!
oki, ha det bra!! kraaam

RSS 2.0