GRATTIS!!!!!!

idag är det ingen vanlig dag för idag är det Luttans födelsedag HURRA HURRA HURRA!!!!!!

graaaaaaaaaattis världens bääästa syster (en av två) =)
jag älskar dig, ha en underbar dag!!! puss

heeej

som vanligt har jag vart för lat för o lägga upp bilder så gå in på genkigenki.blogg.se om ni vill se min klippning, men det syns faktiskt inte så mkr även fast jag klippte av fleeera meter!!
älskar er puuuss

luuugn!!

lugn mina älsklingar, jag måste ju ta ett kort först!! men ska fixa det snart!! saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaknar er!!!!!! puuuuuuss!!

drama drama drama!!

det är ju inte alltid kul o bo på hostel med 40 pers som lever inpå en vill jag lova. dka jag va ärlig så kan det va ganska svårt. nu har vi bott här så jäkla länge o då äre inte lika kul o se dyngraka människor varje dag. jag har fått mig jättemkt vänner men ibland ifrågasätter man ju om det VERKLIGEN är vänner eftersom det kanske bara är för att vi bor såhär som man umgås. jag är så glad att jag har sanna tom och anders, där har vi äkta vänner.=)
igår kväll kom jag hem från jobbet o alla var dyngraka. de skrek på mig hit o dit o alla ville prata om sina problem o oxå snacka skit om varandra. o jag vill inte höra nått jäkla skitsnack o hamla emellan, så jag gick o la mig. ibland vill man ju bara va ensam. men inte ens på rummet gick det, för då gled det in två personer o hade sex på rummet.. jag o anders vaknade, försökte hålla för varandras öron ett tag men till sist flippade jag för de var så högljudda så jag skrek åt dom. han bad om ursäkt idag.. tur för honom.
okej att man får ta saker när man bor på hostel, men fan vad trött jag är på alla just nu de här dagarna. idag har jag inte rört mig från mitt rum, vill inte gå ner, vill bara va lite ensam. snart ska jag jobba.
missförstå mig inte, jag älskar det här, men privatliv är något som borde uppskattas mer!

puuuuuss

hej hej hallå!

tänkte att jag skulle ta o skriva lite igen. har inte så mkt tid för jag har bara jobbat o jobbat, men denna vecka har det hänt lite grejor.
häromdan kände jag mig jättesliten o trött, jag jobbar ju så mkt o så går det inte o äta ordetnligt i hettan här så min kropp mår nog inte så bra för tillfället. så jag har noll energi och är nog inte så kul o vara med. men då ringde min kära syster o piggade upp mig!=) o så fick jag prata med världens sötaste lilla felix som verkligen kan föra en konversation nu, oj vad jag skrattade. han sa att han saknade mig o att vi skulle leka med bilar när jag kom hem! han har oxå fått mitt skratt märkte jag haha, det elaka lilla skrattet hahaha! älskar den lillkillen!
sen dan efter, igår alltså så gick jag o klippte av mig håret. jag o sanna gick tillsammans så nu är jag lite korthårig. känns jätteskönt för mitt hår var dött, men nu lever det igen!
o sen igår så fick vi vår julklapp av Tom! vi hade alla tagit ledigt o spenderade för första gången sen vi kom hit en hel dag tillsammans, annars jobbar alla bara! var sååå kul. vi åt frukost o middag ihop, tom hade köpt allt. mat som vi alltid åt under vår resa hit o dricka vi drack. o sen var det konsert!!! THE STREETS!!! så grymma dom var, helt sjukt. jag överraskade anders oxa med en biljett så vi gick alla fyra!! det var helt grymt! sen efter världens bästa konsert så åkte vi hem o gick ut på krogen för det var hejdåfest för en på mitt jobb. gratis inträde o drinkar helt perfekt! förutom idag när det är alla hjärtans dag o massor o göra på jobbet, o alla är bakis o sjukanmäler sig haha. men jag ska dit snart jag ändå, fast jag mår som jag mår.

iaf så mår jag bra, sliten men glad!
puss till alla mina hjärtan!!!

RSS 2.0