australien är inte alltid kul.

jag skrev världens längsta blogginlägg häromdan som betämde sig för o förvinna helt.. riktigt irriterande!!

jag skrev att det har vart riktigt jobbigt ett tag nu...

min kära boss bestämde sig för o skälla ut mig här om veckan.. han hotade med o ta min timmar för att det enda jag gör är o pratar o aldrig jobbar o totalskällde ut mig. jag fattade ingenting, o ingen annan heller. jag jobbar så jäkla hårt varenda dag där, tränar deras jäkla personal o ger allt för det där stället. kändes som ett slag i ansiktet.. så mkt av mig själv som jag gett till det där stället. dom ringer mig o väcker mig o jag är där på 10minuter, jag öppnar OCH stänger varje dag o jag är där JÄMT utan att klaga. o jag pratar inte ens mkt, o om jag pratar så jobbar jag samtidigt.
jaja jag grät iaf hela rasten o Anders fick ta hand om mig. Anders är förövrigt min ängel, hur ledsen jag än är så får han mig glad o alltid ställer han upp för mig! jag älskar dig min anders!!!=)
iaf så bryr jag mig inte om resturangen längre. nu gör jag det jag ska göra o inget mer, sliter inte ut mig. bossen försökte be om ursäkt oxå, ta det inte så hårt sa han. jag skulle inte prata med dig om jag inte tyckte om dig..
de borde inte få va chefer. de fryser ut o ignorerar.
på detta så var min bästa vän på jobbet tvungen o sluta, varpå managern har blivit konstig oxå. han sa till mig att "dig kan jag behandla på samma sätt o va snäll mot, men alla andra ska jag va kylig mot nu". nu vill han att jag ska säga till alla o respektera honom o om han vill säga åt någon så gör han det genom mig. o om jag inte bossar med folk är det mig han kommer skälla ut.
han sa det till mig igår. för att jag tar på mig för mkt o inte bossar med folk, då ska han skälla på mig istället.. kul jobb..

det är tur att anders jobbar där oxå annars skulle jag gå under. iaf ett glatt ansikte o se om dagarna!

min värld på jobbet har vänt till det sämre om man säger så, usch. o på detta så har jag drömt mardrömmar varje natt. häromnatten var det så illa att jag vaknade o grät o grät o anders fick trösta mig.
om inte anders hade funnits vet jag inte vad jag hade gjort.
isätller tror jag att detta gör mig starkare. jag måste lära mig att inte tro för mkt om människor. jag vill alltid tro gott om alla, men jag måste lära mig att inte ge för mkt av mig själv o inte lita för mkt på alla.

min andra riktigt bra vän jag hade här skällde förövrigt oxå ut mig. hon sa något riktigt spydigt om mig så alla blev helt chockade.. hon kanske var trött o sliten vad vet jag. men det är mkt vänner jag förlorat nu på kort tid.. det är tungt utan tryggheter o va ute i världen, men man lär sig MKT!!

iaf är det bara 5 veckor kvar o sen kan jag o anders njuuuta, o det har vi faktiskt förtjänat nu tycker jag!! :D

o snakeeye, hahahaha!! saknar diiiigg!! jag har glömt mitt namn, har det på tungan men kan inte komma på deeet!!! hahaha!!

hoppas ni alla har en glad midsommar!!
o mamma, jag ringer ikväll efter jobbet!

haha

Anders din lilla skit som förstör mitt fina intryck jag försöker göra på alla!!! det var faktiskt två vääääldigt goda rostmackor jag hade lagat ihop till dig, o förresten så gillar du när dom är kalla!!!
O mamma du ska inte va så snabb o lyssna på honom haha!
jag är en bra husmor jag är en bra husmor jag är en bra husmor!!!!!

Idag blire inga rostmackor Anders, dom har du inte förtjänat!;)

hihi

och förövrigt Hanna o mamma så är inte det viktiga o va brun här i livet, vi är nog bara lite mer ansvarsfulla o vuxna än ni ungdomar som bara åker iväg på semester för att ha kul o bli bruna! ;)

ser nu att ja inte la upp världens snyggaste bilder igår heller när jag va bleeek o trött, men dom bjuder jag på.
det var efter en lång dag på jobbet.
nu har jag förövrigt fått börja lära upp ny personal oxå. så igår o idag har jag tränat folk haha. ganska kul egentligen att jag får träna folk på ett yrke jag aldrig trodde jag skulle passa som. men kul iaf!
en mindre rolig sak är att jag snart jobbat på resturangen i 6 månader, vilket är max vad jag får jobba med mitt visum.. så den 19juli får jag inte jobba mer. o jag hade planerat med pengar för att få in för några till veckor... usch vad jobbigt det är med pengaångest jämt!!!
men förhoppnngsvis kan jag hitta ett cash in hand jobb när vi kommer tillbaka från thaland, hoppas hoppas hoppas!!! för då har jag ju bara turistvisum.
men men, vi fortsätter leva snålt o spara o hoppas på det bästa.
vi har det trots allt bra som får så mkt jobb som vi får nu, slita som vi gör belönar sig. vi pratade nämligen med en kompis här igår, vår nya rumskamrat närmare bestämt som vi bott på hostel med förut. o hon berättade skräckhistorer om alla vår gamla hostel vänner som har fått åka hem för de inte har några pengar. folk som inte ens har pengar till resan hem. folk som blivit lovade jobb, sen rest till dit de skulle få jobb o sen blivit nekade o sen inte haft pengar för o åka tillbaka.. det är väldigt svårt o få jobb här nu, grymt svårt, o vi är lyckligt lottade!=)

nu ska jag ringa anders, han jobbar fortf o ska börja på sitt andra jobb om en timme så kanske får laga ihop nått smaskigt till honom haha. stackarn får så långa dagar, meeen pengar!!
idag börjar jag inte förns senare. ha det bäääst, puss från en nyvaken frida


jooobb

nu sitter jag på jobbet o väntar på att min kära anders ska sluta ox¨å så vi får gå heeem! har lite halvtråkigt, spelar spel o lyssnar på musik.! snart blir mysa för oj vad vad jag fryser!!

mamma ring snart o berätta allt om semstern!
här kommer lite kort på lilla miiig;






blev ett litet bildspel haha. jaja puss o godnatt, nu sluta anders så nu ska vi hem till sängen o värmeelementet, ja det är sant.. australien o värme element haha. puuuss

heej heej hallåå

idag har vi klippt av oss våra långa hår.. så nu äre kort kort!





o nu har vi trött slappar dag i soffan, nyss smällt  i oss en hel kladdkaka o popcorn o så cola såklart! mmmums.!
o det var allt för ikväll, puss!

vi känner oss förövrigt riktigt bruna o semesterfina hahaha! hare bra heeej

RSS 2.0