tjeena

Jag har blivit en dålig bloggare, jag erkänner.. inte för att jag nånsin vart bra kanske.=)

Jag är fortfarande hemma hos Anders i Munka Ljungby, och vi har det riktigt bra. Har blivit mkt lugnt för vi är båda lite krassliga (inte så konstigt med tanke på väderomställningen). Men annars har vi träffat hans familj och vänner, ätit gott och myst. Imorgon ska jag åka hem igen, då följer inte min Anders med =(. Tråkigt.
Men kul o åka hem o fortsätta träffa alla nära o kära, har ju inte hunnit med o träfffas så mkt o inte träffat alla fina vänner ännu.
Sen blire julmys oxå, det har jag inte haft på väääldigt länge. Förra julen firades ju i Australien i världens värme o med bara massa fest. Så julen har jag verkligen saknat.
Sen till nyår kommer min Anders upp till nypan igen, då blire fest. Jag har ju inte vart ute i nyköping på braa länge nu, så juldagen blir skoj oxå! Förhoppningsvis är alla vännerna hemma dååå!

Jaha, nu sparkar Anders på mig här.. slutbloggat!
Ha en bra dag allihoppa!! Nu ska vi ut o frysa ihjäl i snön o köpa de sista julklapparna. =)

puuss

Skåne =)

Nu har det varit riktigt dålig uppdatering här på bloggen, ber om ursäkt. Anledningen är att vi har haft mkt och stå i. Är ju nämligen hemma i Sverige nu, och har varit här i lite över en vecka till o med.
Sista veckorna i Australien får jag lägga upp bilder på senare, tog nog lite kort iaf, även om det inte har varit min starka sida. =)
Nu har jag iaf varit hemma och njutit av familj o vänner en vecka, har vart så otroligt kul o se alla igen, som man saknat alla. Men gud vad snabbt man känner att allt är som vanligt igen, som att man vart här alltid. Konstigt.
Imorse kom vi iaf fram till Anders hemstad och nu ska vi va här en vecka o sen åker jag hem och firar jul.

Nu har vi nyss fått god mat o nu äter vi lussebullar och godis till efterrätt. =) Vi har ju börjat med o köpa godis varje dag nu hehe, men det fanns ju inte smågodis i Australien (inget gott iaf) så det är okej tycker vi. =)

Ser fram emot o träffa alla till julen oxå, alla man inte träffat ännu! O mysigt o få en "riktig" jul i år!


RSS 2.0