trötter.



Sitter uppmyst i soffan efter att ha sovit en stund. Har varit på praktik idag igen och blir alltid helt slut efter. Därför är det svårt att få tid till att plugga efteråt. Hoppas på att jag får helgen ledig så jag hinner med.
Idag har jag pratat med bästa Carro och Sanna på telefon, underbart!! Saknar mina fina vänner! <3 
Efter det råkade både jag och Anders somna på soffan, han jobbar ju tidigt så han går upp 5.30 om mornarna och jag 6.00, så numer är det tidiga kvällar för oss som annars är riktiga nattmänniskor. Lite omställning, men det går bra! Så kommer ju våra liv se framöver så det är bara till att vänja sig.
Nu är jag vrålhungrig! Väntar på att Anders ska komma hem snart så vi kan äta, han är ute med sina vänner och åker lite longboard nämligen. Skynda hem, jag vill ha mat!!!!

Ha en bra kväll!! =)

Lycka!! :D

YEAH BABY!!!!

Efter en depphelg har det härmed blivit en helomvändning!! Först en mysig söndag med Anders som fick mig på bättre tankar och seeeen idag.....
JAG KLARADE FÖRSTA TENTAN!!!!! :D
Oj oj oj vad nervös jag har varit för detta i tre veckor nu, vi skulle egentligen fått svar i fredags men de segade med att lägga in svaren så var sjukt nojjig i helgen, men nu äntligen hade jag fått det!!
Efter praktiken idag cyklade jag som en galning hem och bara tänkte snälla snälla snälla..
Och när jag kom hem hade jag fått svaret!! Nervvrak var jag när jag laddade sidan oxå, och sen stod det.. VG!!! Vadå VG liksom, fattar nada!!
Trodde faktiskt helt ärligt att det fanns en risk för underkänt (och inte bara som jag alltid brukar säga utan jag trodde det faktiskt denna gång). Men shiiit!! Kommer inte tro på det ordentligt förns jag håller tentan i handen, och det blir inte förns nästa vecka för expeditionen har inte öppet när jag kommer hem om dagarna.

Jaja, I'm happy!!! =)


bloody sunday.



Diskat - Check!
Städat - Check!
Bokat tvätttid - Check!
Nu är jag precis utkommen ur duschen efter en morgon av fixande. Är så otroligt uttråkad att det inte är sant.. Känner ingen som helst plugglust heller fast jag måste plugga.. åååhh!! Varit lite halvdeppig denna helg som kanske märks på mina inlägg, ibland är det mycket bara men det går över.! Har så mkt måsten nu bara att det är svårt att ens ta tag i ett enda..
Snart kommer Anders hem med lilla menyn till mig, så då blir jag nog gladare!

Imorgon är det dags för ännu en veckas praktik på skolan. Jag är med i en 1-3 klass och observerar och hjälper till, det är jättekul faktiskt! Jag har haft högläsning och boksamtal för klassen och det gick jättebra och var faktiskt väldigt kul! Nu i veckan ska jag hålla i en lek oxå!
Jag börjar få bra kontakt med barnen, och det känns som jag valt helt rätt yrke. Har blivit kallad mamma oxå, några av barnen vill att jag ska vara deras extramamma hehe..
Jag har fastnat mycket för några barn som har det lite svårare. När jag blir lärare vill jag nog även vara inriktad på att hjälpa just dem som har det svårare.
Det känns mkt bra iaf! Efter dagarna i skolan är jag dock ganska slut och det är svårt att plugga efteråt, jag har ju även 2 arbeten att skriva och massa böcker att läsa.. men men, det får ordna sig!

Oki nu ska jag börja plugga och sen är det dags för myssöndag!! ha det!


ensam.


Ligger ensam i soffan denna lördagkväll och har lite halvtråkigt.. Anders är i Ängelholm och hälsar på sina vänner och för mig är det bara plugg och ensamhet, PÅ EN LÖRDAG!! Illa!!
Jag har aldrig riktigt förstått det där med att det är skönt att vara själv, jag känner inte att jag varken behöver eller tycker om det så speciellt mycket..

Just nu i denna stund vill jag bara kunna trolla mig hem till mina underbara vänner som jag saknar så jag dööör. Jag tror inte ni anar hur otroligt mycket jag saknar och tänker på er hela tiden!!
Iaf skulle jag vilja sitta med på Carros ballkong (eller vart som helst där ni alla är) och bara dricka en bacardi bräzer och snacka lite skit.!
Istället sitter jag här i Halmstad med 2 jäkla arbeten och bara tänker på gamla minnen med er fina!! Men jag har fina tankar och minnen att ägna mig åt iaf, får trösta mig med det. 
Ibland önskar jag bara att Halmstad låg granne med Nyköping och att jag bara kunde åka hem typ nu! Eller kanske att jag hade ett körkort som Anders brukar säga.. Jag hatar att jag är så jäkla lat!!

Sist jag var hemma hann jag bara med o träffa Carro och Sanna nån timme, hade behövt månader! Och er andra såg jag inte ens.. Bladha och gänget var det ännu mer evigheter sen..

Jaja nu ska jag sluta deppa och tänka positivt. Jag är glad att jag har er kära vänner!! Ni betyder ALLT för mig!! Jag hoppas att ni vet det!

Sen vill jag tacka Carro och hennes kära man för vääärldens bästa matta!! I love it!! Sist vi var hemma fick vi nämligen en matta av dom, just en sån jag själv ville köpa!! Gulligt av inredningsparet o hjälpa oss fattiga studenter!=) TACK IGEN!!

Nu väntar jag bara på att se paradise hotel maraton om nån timme eller så hehe, fiint!;)

Ha världens bästa lördag allihopa!! puuuss!!

RSS 2.0