dancing - elisa


image13


So I put my arms around you around you
And I know that I'll be leaving soon

My eyes are on you they're on you
And you see that I can't stop shaking
No, I won't step back but I'll look down to hide from your eyes
'cause what I feel is so sweet and I'm scared that even my own breath
Oh could burst it if it were a bubble
And I'd better dream if I have to struggle

So I put my arms around you around you
And I hope that I will do no wrong
My eyes are on you they're on you
And I hope that you won't hurt me

sjuk.

Idag är jag sjuk och hemma från jobbet, tråkigt..=(
skulle gå på "lagfest" med Tk Skavsta igår ju, men icke.. Kände redan när jag åkte hem från jobbet hur huvudvärken började komma och inget hjälpte.. idag har jag knappt kunnat stå eller sitta utan att huvudet har dunkat sönder..:S så treo och vila är mitt liv just nu, och det börjar bli lite bättre iaf! Men mkt tråkigt att inte kunna va med på lagfesten när det var så många där! och sorry alla att jag bara drog därifrån utan att ens säga hejdå!
speciellt sorry till Inna och Jessica för att jag tjatade på er under dagen och själv var där 5 minuter och var svintråkig! meee love uu!!=)
och sorry ulrika och sanna för tråkigt sällskap!=) i will make it up too uuuu!!

snart kommer sanna hem från jobbet, hon är bäst!<3

förövrigt så förlorade vi matchen och jag var pissdålig.. men inte lika dålig som domaren. säga att det är 20sekunder kvar och sen vänta så de får göra klart sitt sista anfall så de gör mål, fan! pissdomare!!

Fotboll

Usch jag ska spela fotboll snart, korpen med jobbet.. jag är NERVÖS!!!!!
karriären hade man ju när man gick i nian, usch vad länge sen.. kondition = nej!!

usch..

Äntligen ledig!!

Jag klarade det!=) en helg full med lååånga morgonpass, 4.30-13 varje dag och ingen sömn alls knappt (mitt eget fel men jobbigt ändå).! Och nu har jag två dagars ledighet att se fram emot, skönt!:D
igår vare schlager och tacokväll, hur mysigt som helst. Första delen av dagen var inte lika mysig dock, sanna var på städhumör = INTE BRA!! ojojoj vad vi städade, fast jag lite mindre. jag fick lov att sova en halvtimme under fönstertvättningen.=) sen hejade i på melodifestivalen.. vhehe.. ååååå RUSKI RUSKI!!!:D

kvällens höjdpunkt = Björn Gustafsson!!!



Mycket lyckad kväll!:D

Tråkigt

Jag har lite tråkigt.. sitter hemma ensam och väntar på att sanna snart ska va klar med sitt fotande och komma hem..
kanske borde man följt med ut, men jag är alldeles för lat. Usch vad lat jag är. jag som alltid brukade idrotta förut..=(
men nu har jag ju iaf börjat spela korpenfotboll med jobbet, det är svinkul!=) en match hittils dock, men jag överlevde den iaf!
Saaaanna koooom heeem!!!!

Lycklig..

577114-5


Idag pratade jag med sanna om vad man egentligen ska blogga om.. svårt o komma på saker och skriva hela tiden. jag har alltid bara skrivit när jag är deppig. men man får väl ta och inse att jag gått och blivit väldigt lycklig. Skitbra vänner, askul jobb, inbokad australien resa, underbar familj.. ja livet går faktiskt bra! så kanske är det en lycklig blogg man borde ha och inte en deppig en. konstigt.. men skönt!=)
jag är lycklig.

Mitt lilla lyckomoment..

577114-2

Sanna världens bästa sambo och vän!!



du gör mig lycklig!

Tatuering

Tatuering

I måndags tatuerade jag mig för första gången i mitt liv.. Min kära sambo Sanna var med och höll mig i handen ibland och tog massa kort. Det gjorde ont, men det var ändå uthärdligt. Sanna hade gjort ett bra jobb med att skrämma upp mig innan så jag var inställd på det värsta.=) tack hehe.
mina revben är nu ömma och lite såriga, men mina kära vänner har vart väldigt duktiga på att inta ta allt för hårt i mig!
På mig står det nu för alltid "i picture your face in the back of my eyes" . Texten är till min morfar som jag aldrig har träffat för han dog i unga år. Men han känns ändå som en av dem som känner mig bäst på denna jord. Jag är lik honom har jag fått höra, han finns i mig helt enkelt och nu även på min kropp.

snart ska man väl droppa bomben för sin kära mamma oxå.. hehe.. jobbigt läge!=) men hoppas hon älskar mig ändå!

tack för allt stöd Sanna, du är en ängel!<3

nybörjare

och så har man skaffat blogg då, mest för skojs skull.. men vad ska man skriva då??

hej kanske.. =)

RSS 2.0