piss-internet!!

Ja det är vad det har varit i två veckor nu!! Det funkar verkligen ALDRIG och internet supporten svarar ALDRIG!! Vi har inte varit så nöjda om man säger så!!
Det har ju krånglat här enda sen vi flyttade in egentligen, och jag blir lite arg eftersom internet ingår i hyran och tycker inte vi borde få betala för något vi inte alltid har.. iaf inte när det inte fungerar på två hela veckor!
Det är inte för att vi har internet abstinens eller något sånt, men det har förstört mycket för oss, som till exempel missade skolgrejor och när man snabbt måste kolla upp något viktigt eller föra över pengar osv.

Iaf så resulterade detta i att jag missade nollningen och det är väl mest därför jag är bitter.. för det första fick jag inget mail om nollningen där det stod vart jag skulle osv, så jag hade egentligen ingen aning om att det var något.. och för det andra kunde jag inte kolla upp det eftersom vi inte hade internet. Så nu är jag lite orolig att jag ska missa all gemenskap som de andra i min nya klass får, men meeen! Det är nog ingen fara, jag får nog ligga i lite mer bara. Men hade varit kul o gå på nollningen faktiskt.

Jag har iaf varit på upprop på skolan nu! =) Det gick bra och jag känner mig nöjd med min valda linje! De i klassen verkade trevliga och jag tror det blir bra!

Annars var vi på 25-års fest i helgen. Anders kompis Markus fyllde år och hade ordnat en jättekul fest! Så skoj blev det, bilder kommer senare!

Nu ska jag nämligen njuta av att bara slösurfa och att internet äntligen fungerar!!
Hoppas hoppas att det håller i sig! Behöver ju verkligen internet nu när skolan drar igång!! På måndag blir min första dag med lektioner!

Ha en gryyym kväll!!

Anders favoritsysselsättning..

Bland det bästa min kära älskling vet är att göra saker svårt för mig hehe. Han är ju ganska mycket längre än mig om man säger så och då är hans nya favoritsyssla att stapla toapappret där jag inte har nån som helst chans att nå dem.. och inte nog med det utan på ett sätt som gör att jag aldrig kan klara att få ner en utan att få alla andra i huvudet..

Så jag kan ju inte säga att jag blir smartare direkt, då jag tappar hjärnceller varje gång jag måste byta toarulle.! ;)



Han är kul min karl..


Party party!

Måste förresten lägga upp lite heta bilder från festen i nypan när vi lånade gustafs snygga glasögon hehe;



Riktigt snygga glajjer!

I slutet av festen vare bara jag, Anders, Carro, Sanna och Marleny kvar för de andra drog tidigt för att se ett band spela.. Men det gick vilt till ändå, som alltid hehe!

Lördag.

Idag är det myslördag med regn och film. Eller film på tv iaf.. Anders pluggar och jag kollar tv. Internet har precis bestämt sig för att fungera, det har nämligen inte gjort det på 4dagar så äntligen!
Sommarn verkar helt ha bestämt sig för att försvinna här i Halmstad, känns som detta varit den snabbaste sommaren någonsin!
Idag har vi mest varit hemma, förutom vår promenad till biltema när vi köpte min cykel!=) Skönt att inte göra allt för mycket för jag har vääärldens skoskav från mina nya (väääldigt snygga, men just nu onda) skor jag fick av Anders i födelsedagspresent.

Nu är det paus i filmen, och jag har ingen o prata med eftersom Anders pluggar så tänkte skriva lite här istället!
Sitter mest o drömmer mig tillbaka efter strand och sol och mysig sommar. Fast jag måste iofs erkänna att jag älskar regnet oxå, så jag är rätt nöjd ändå! =)
Färdigbabblat.. Här kommer lite bilder från det lilla strand jag och Anders hann med denna sommaren innan solen försvann;



Detta var på östra stranden när Anders försökte lära mig kita med en liten tränins-kite. Anders är ju kite-instruktör numer och jag vill oxå lära mig!! Eller helst inte behöva lära mig, utan kunna direkt istället vore skönt! =)


Min nya cykel!!



Idag har jag blivit med cykel!! Äntligen!
Tack för alla födelsedagspengar som gav mig min nya pärla! =)
Nu slipper jag gå till jobbet, sköönt!
Jag kanske glömt skriva det men vår bil har nyss bestämt sig för o pajja så nu går vi överallt, eller ja inte nu längre dock!

Nyköping

Mycket har hänt på sista tiden och jag ligger väääldigt efter med uppdateringen här känner jag, så nu kommer lite grann!

Förra veckan var i hemma i Nyköping i en hel underbar vecka!! Jag är så otroligt glad att vi åkte en hel vecka, hade det bara så himla bra! Kunde njuta av att vara ledig, träffa familjen och vännerna och kände mig lite som en nypan-bo igen! Saknar verkligen alla, o känner att vi bor så långt ifrån, trist att jag inte hinner vara hemma mer helt enkelt!

Iaf så började veckan med familjemys hemma i Oxelösund oxh avslutades med att umgås med vännerna på helgen!
Här kommer lite bilder från myset på min födelsedag;


Sen på helgen firade jag med vännerna och de hade gjort en tipspromenad för mig då jag fick svara på frågor om tjejerna i gänget. Hade jag fel fick jag shotta, men även om jag hade rätt verkade det som hehe! Sen fick jag bokstäver av dem när jag gissade rätt och så fick jag bilda ett ord på slutet.. Ordet blev Orgasm och som belöning kom min älskling ut i bar överkropp med en fluga runt halsen och en drink i handen (orgasm-drink alltså).
Skitkul hade de fixat och jag hade jättekul!! =)



Sen blev det fest och utgång och massa kära återseenden och jag var lycklig!!
Toppenbra födelsedag!!

Sen på söndagen åkte vi hem, men det var inte slut på det roliga ännu.. för hemma väntade pappa och Lisa och så gick vi ut och käkade i Halmstad med dem och hade det mysigt!


Så det var den grymmaste veckan jag haft på länge! Hann med både familj och vänner och ha kul, slappna av och bara njuta! Mer perfekt födelsedagsvecka gick inte o få!
Fick oxå massa fina presenter och vi blev bjudna på massa god mat och dryck!

Tack alla underbara för ALLT!! Ni är BÄST!!


RSS 2.0