hann lite mer

for ovrigt sa ar det daligt vader.=( australien o tva soldagar, hehe men vi njuter anda. ikvalla sitter vi inne i taltet o vantar pa nar det ska trilla ner over oss, ganska komiskt, blir mkt skratt. haha det blaaaser om man sager sa.!

puss

on the road again!

nu har vi lamnat melbourne. vi har inte akt nagonting idag om jag ska va arlig, vi var lite sega. men imorn ska vi ivag igen. nu kanske vi ar nan timme fran melbourne. men nu ar det snart perth, eller snart o snart hehe. men iaf!

snart ska vi lagga upp bilder, men har ju aldrig tid o stanna lange nog for internet. nu har jag bara nara minuter har, vi ska ata straxt. men ville bara saga jag aaalskar er!
puss

antligen internet

jaha sa nu har vi antligen tagit oss till ett internetcafe.=)  ar inte mkt tid for det just nu, vi gor sa mkt annat. men idag har vi vart o shoppat en troja at mig for jag tappade visst bort min, ehum pa fyllan hehe. illa illa. men nu har jag en splitterny. sa efter shoppingen nar vi anda var pa stan sa blev det lite internet hara. ikvall ska vi till sankt kildah, eller nage sant. vi var dar har om dan o at o drack lite framfor vattnet, underbart!

carro du maste ta kort pa nya lagenheten sa jag kan kolla!!=)
o sanna din lilla rackare!!! blev asglad nar du ringde! sa nu ar du oxa i varmen. forutom att det inte ar sa varmt har, men snart!

jaha, sa vi bor pa hostel nu istallet for i taltet. skont da kanske jag kan bli av med min forkyldning.=) men hostelet ar val sadar, ganska ofrascht. men vi har traffat nara skottar som vi spelat drickspel med, det var skoj. fast igar kom vi inte in nanstans, for ena skotten hade shorts, o det fick man tydligen inte ha har.. forutom tjejer da hehe. for jag hade oxa shorts!=)

jaha vad mer.. jag vet inte riktigt, hander mkt hela tiden! jag uppdtarerar snart!
love u all, puss!!

heeeeeeeeeeeeej

har ar jag igen! har inte haft internet pa evigheter o nu are bara en snabbis som galler!
vi ar pa varldens coolaste roadtrip, jag skojjar inte. vi sov pa en strand helt sjalva med kangrus som hoppade utanfor taltet o vaknade o at frukost o da sag vi delfiner i vattnet (jag trodde det var hajar) sa jaaakla haftigt!
vi tar det valdigt lugnt, typ nan timme om dan, men det ar underbart! alla ar sa trevliga har oxa det ar helt sjukt! och vi har kopt ukeleles hahaha. och fotboll!!!!
hinner inte svara er alla nu, men blev overlycklig over era kommentarer! och du dar someone, jag vet allt vem du ar min alsklign!!!!
vi ar bara inne i en affar nu en snabbis for o fora over pengar o sant. men nar vi kommer till melbourne lar det finnas mer internet!
alskar er allaaa! marleny, skont o hora att du ar stark! du ar min energi oxa!!
 nu ska vi ut pa vagen igen!

mamma jattekul o prata med dig haromdan!
haha jag ska halsa lunis hanna! vi har smsat lite, ska bli askul o se honom!

ha det bast! vet int riktigt vad jag skrivit for jag ar lite stressad, men fortsatt uppdatera mig om vad som hander hemma!



puuuuuuuuuuuuuuuuss

=)

hej allihopa!!

nu ska vi snart på vår lilla resa, roadtrip. imorn närmare bestämt. ska bli kuuul!
det är synd för alltid på slutet innan vi ska åka så trivs vi som mest. igår spelade vi dricklekar ivårt rum och hade hur kul som helst! idag har vi mest suttit på rummet för det har spöregnat. så hittils ingen brun färg på våra söta små kroppar haha.

jag mår bättre nu iaf, så det är bra. jaja tänkte skriva nu för snart kommer jag kanske inte kunna skriva på ett tag.
snart ska jag hälsa på min syssling o det är jag glaaad över!!!

ha det så fint allihopa! puuuuuss

Roadtrip

Snart ska vi lämna Sydney, på onsdag närmare bestämt. det ska bli kul, det är lite kallt här så det är inget stranden inte. så nu har vår vän Tom köpt en bil och vi drar snart. det är en bil som har tak så man kan ligga o kolla på stjärnorna, mysigt.

Idag ska vi nog tvätta, har nästan inga kläder kvar. Hade gärna haft med fler, men men-
Hoppas allt är bra med er alla.
Sanna ringde idag förresten, jag blev jätteglad! tack för ditt stöd!=)

Aja nu ska man väl duscha snart, var ute igår så det kan behövas!

puss

...

vet inte vad jag ska skriva riktigt. min farfar har gått bort och jag är på andra sidan jorden. jag känner inte för o göra nånting alls. ligger bara på hostelet och tänker och gråter. jag vet att jag ska tänka positivt på fina minnen och att farfar är hos farmor nu men det är svårt. vill va hemma nu. känns så himla dumt o va på andra sidan jorden och jag känner inte alls för o hitta på grejor.. hur ska jag kunna ha roligt när jag är ledsen. och jag vill hjälpa till därhemma nu. känns så egoistiskt o va här på nått sätt.

farfar du är i mitt hjärta. 


hanna jag fick ditt sms och jag svarade på det, förmodligen på din natt oxå. tack så mkt iaf! älskar dig!

tack för allt stöd.

mamma skriv en tid som passar bara så ringer vi då! puss


ledsen.

farfar är i himlen hos farmor nu..

jag tänker på dig min farfar.

alltid i mitt hjärta.!

ni ar underbara!

Jag har verkligen varldens basta familj, vanner! Ni ar sa fina o far mig ma sa bra! Ler och blir glad innombords nar jag laser era inlagg!!!!=)
haha chrisoffer jag visste att det var den laten!!! hahaha, det laskiga ar att jag sjong den i mitt huvud i forrgar eller igar tror jag. konstigt.

som ni alla sager sa tror jag oxa att farfar kanner att jag tanker pa honom. hela tiden! pappa tar hand om honom och jag vet att han halsar fran mig sa det kanns jattebra. tack for alla gulliga sms forresten pappa!

idag ar det lite soligt faktiskt, svinkaallt hittils for det ar morgon men vi tror pa stranden idag faktiskt!
igar var vi i botanic garden, sag operahuset o sant. i parken var det fullt med fladdermoss, det var coolt. vi har precis byyt rum nu, sa jakla typiskt for vi har fatt tva riktigt bra vanner i det forra. den ena har fragat om vi vill aka med honom till perth, han ska kopa bil. och jag tror vi gor det faktiskt om han inte aker allt for sent. dar bor ju linus oxa!!!=)
i det nya rummet ar det 3 bimbos, 2 skithuvuden till killar som ar med bimbotjejerna o pratar skit om dom sa fort dom gar ut.. o sen 2 tontar (inte vi da) haha! nee men tva tysta stackare! jag o sanna hatar dom redan. i natt skrek dom nar vi sov, pissa pa dfom!!

sanna, va kulatt du gav gunilla adressen oxa!!=) du far lara henne hur man skriver! trakigt att jag inte var hemma nar hela ganget var samlade! fick du mitt sms forresten? tack for ert gemensamma oxa! marleny ar du kvar hemma?

luttan, det ar hur kul som helst o lasa er blogg. sa kul o kunna se pa barnen hela tiden, sa fortsatt med det!

hanna, sag till mormor allt jag skriver o sag till henne att jag har skickat sms till henne oxa! trakigt o inte va med pa dni fodelsedag!!

mamma, du kan ringa mig nu vettu!:) vet inte riktigt vad jag skrev helt till dig igar for jag sov samtidigt, men vi kan val ringas snart?

kul att sa manga hittat hit forresten!=)


ahh hoppas det blir varmt pa stranden!!!!

forresten sa glomde jag skriva att det ar +61 framfor mitt nya nr!!

ta hand om er dar hemma! jag alskar er alla!


...

tack for alla gulliga kommentarer, blir peppad av er alla.

idag regnar det har, sa hander inte sa mkt.

jag har det lite jobbigt just nu. ar sa jobbigt att farfar ar dalig o jag ar har. men litar pa att pappa halsar fran mig. men kanns inte alls kul.


alskar er!


dag 1!

nu ar vi alltsa har. vi bor i ett rum med4 andra, varav en ar trevlig hittils o de andra inte ens halsade haha. jaja.
idag har vi gatt runt o fixat grejor. sa nu har vi oppnat konto har och fixat tax file nr. jag har oxa ett nytt telefonnr som ar;
0404456405! sa hor BARA av er till den for har inte kunnat fatt nara andra sms o sant har.

jag lever i en overklig varld just nu, kanner mig lite allmant vilsen bara. men snart kanska jag far koll pa grejor hoppas jag. nu har jag atit lunch sa jag ar lite sugen pa o sova middag haha..

det ar jattekul nar ni skriver kommentarer, fortsatt med det!!=) blir sa glad!

oki, nu blinkar det att jag bara har 3 minuter kvar. sa puss puss love u!

Framme!

Vi ar framme pa hostelet nu, mobilen funkar inte, ska kopa nu o se om det gar. men jag lever!
puss

I Singapore!

Nu har vi flygit laaaange... och usch vad illa jag madde pa slutet. har nyss invigit vistelsen i singapore med o spy pa deras toa. jattefin flygplats har are.
tack mamma for varldens gulligaste svar pa bloggen, det varmde och jag fick tarar i ogonen. usch grater hela tiden nu, alla betyder sa mkt for mig. .
det var lite laskigt o gropigt pa planet ett tag.. da borjade jag nastan oxa grata. tills sanna som ar varldens sotaste berattade om nar hon var flygvardinna och sa att det inte alls var farligt for da skulle inte den lampan lysa utan da skulle det var annorlunda osv. sanna ar bast, hon har tagit hand om mig nu nar jag har vart liiite kanslig haha!=)

jaja nu ska vi till nasta flyg, hors snart igen! alskar er alla, puss!

nu åker vi.

hejdå på ett tag!

puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss!

snart är det dags!:D

snart ska vi gå till gate 8. äääntligen no more träsmak i rumestumpen!=) lagom sunkig känner man sig nu när man sovit på tre stolar i natt. vi höll väl oss uppe till 3 ungefär, sen gav vi upp tanken på att sitta på fiket längre. vi försökte boka en säng men det var fullt, så då blev det stolar.. vakna - aaaaj axelont... somna om... vakna- hööööften har domnat.. aa typ. plus att jag tänkte va svinsmart och låsa fast ryggsäcken mellan benen så iiiingen kunde sno något, vilket gjorde att jag egentligen sov på två stolar.. dessutom hade sanna tagit ut grejor ur min väska utan att jag vaknade alls haha, nödvändigt! trodde jag var värsta dektektive men icke!
skönt att sanna har dator med sig så jag kan skriva lite!=) jaaaha, nu har jag inget mer o skriva. hörs väl om 24timmar hehe, hoppas allt kommer gå bra! tack alla finaste människor i mitt liv som visat hur mkt ni tycker om mig innan vi åkte! meee looove uuu! <3
en extra tanke till lillkillen som jag fic två kramar och två pussar av och ett - hejdå frida i trappen som han aldrig sagt förut! världens sötaste!

jag älskar er alla! puss!!

på väg till äventyr.

ja nu har vi åkt, snabbt tiden går. just nu sitter vi i london på ett fik och väntar ut tiden. flyget går ju inte förns om maaaassa timmar. jobbigt värre. känns himla overkligt allt just nu.
och vad man måste genomgå egentligen för o gra något man vill, så mkt sorg. jag har just haft den värsta dan i mitt liv, jag hatar avsked.. jättemkt.. det värsta jag vet. och idag har jag verkligen fått ta avsked av ALLA jag älskar mest av allt.
mamma, luttan och lillkillen och lilltjejen kom på fika under dagen och sa hejdå. det var mysig faktiskt och jag höll mig ganska glad. men sen sprack det.
till flygplatsen skjutsade sanna, marleny och carro mig. de är underbara. men där blev det massa tårar oxå. usch vad jobbigt det va. jag älskar er! tack för det enormt fina brevet med dikter o fina ord och kort o ring och allt underbart ni gav mig! grät på planet när jag läste allt.
usch vad jag saknar alla redan.
men när vi väl kommer fram så hoppas jag att detta vänder. att jag kan brja tänka positivt på vilken underbar resa jag o sanna ska göra ihop. vi har haft en bra resa hittils tycker jag, trots att det är tråkigt med väntan. läs sannas blogg så kan ni få veta att jag redan gjort bort mig fint hehe. sanna har skrattat åt mig.=) lillafrida ute i stora världen. (och för er ovana läsare, mamma och pappa, så har jag en länk som det står sanna på till vänster på sidan, skrolla ner lite bara) haha.

jaja nu ska jag döda lite fler timmar. älskar er alla!

RSS 2.0