BakisFrida!

Igår var det en svinvärd kväll vill jag lova! Jag Sanna och Sanna kom knappt aldrig ifrån vår privata lilla förfest för vi hade så jäkla kul! Lyssnade på Brittan och Backstreet och titanic och allt var det var och fick grannarna o hata oss (och då inte för själva låtarna utan för den fina sången). hehe. Det kommer bilder på detta vill jag lova, ojojoj vilka bilder!:P
Sen gick vi på en andra förfest hos Linda, drog med oss Jacob och co oxå! Men vi va bara där nån timme eftersom vi var sena, men det var oxå guld!
Hela vägen till krogen vare sång, guld i usa och e-type tror jag med mera!;) hahaha. (och det var nog fler som hatade oss)
Sen vare dans dans och dans, pizza och hemgång!=)
Idag ska vi påt igen, grillfest väntar!

aja bilderna kommer! Ha en värd helg! puss

Mina Sannor!

Snart ska jag festa med mina två snyggsannor!!

MIna världens bästa Sannor!! =)

Party!!

Nej nu är det dags o komma på partyhumör!! mitt mål ikväll är att bli på denna nivå;

Sötnosar!

Jag sitter hemma och tittar på tv och har datorn bredvid mig. Som skärmsläckare på datorn har vi ett bildspel av alla bilder på datorn och jag var bara tvungen att lägga upp den här. Jag kollade bara lite åt sidan och då var det en bild på Rellu och Martin och de ser så mysigt kära ut att jag ville lägga upp den.!

Stolt!!

Idag är jag riktigt stolt över mig själv! äntligen har jag tagit mig i kragen och börjat fixa lite inför resan! Jag och min kära Sanna ska ju till Australien och leva livet! Och jag är ju världens sämsta fixare i hela världen, får sån jäkla ångest bara. Men idag har jag gjort min långa lista på att-göra-saker kortare!!
Jag ringde till banken!! så nu är lån och visa kort fixat!! Inte så svårt egentligen eftersom jag ringde en vän till familjen, men fan får ändå sån jäkla ångest!
Så jag är STOLT!!! :D

tvättdag!

Idag tvättar jag, och så kollar jag på Aladdin.=) det är skoj! Var längesen nu!

Ikväll tänkte jag dricka mig redlöst full, var oxå länge sen! Och imorn oxå, hmm riktig suparhelg! hmm måste nog ringa och se om några vill va med ikväll, sanna och sanna är klara iaf!

jaja, nu ska jag slappa lite mer i min kära soffa tills nästa maskin är klar!

Trötter..


Hej hej! Jag heter frida och jag är helt sjuuukt trött!! Har jobbat två dagar nu och kännt mig krasslig, så nu är jag inte alls på topp. det är tråkigt..
Men nu är jag ledig tre dagar, såå skönt!

I helgen blire partaj.! På lördag tror jag allt det blir grillfest hos sannus, och det blir säkert någe skoj imorn oxå om jag känner alkoholtarmen rätt!=)

Snart kommer nog sanna hem, skönt jag har tråkigt!

Njaha.. sova snart kanske.. om jag orkar gå till sängen.=)

Det regnar..




Just nu sitter jag i mitt fönster och tittar ut och njuter av regnet..=) jag älskar när det regnar.. tycker det är helt underbart!
Kanske borde gå ut.. hmm, eller sitta här och mysa med min filt bara.
Jag Älskar Regn!!


Så mysigt.. sitter just nu och lyssnar på Three Little Birds, med Bob Marley.. me love!

Every little thing is gonna be alright..

Bara för att..

För att jag kom och tänka på hur mkt jag tycker om den här låten häromdan..

Orginalet;




För att jag inte har något annat o göra än att ha tråkigt o ligga och tycka synd om mig själv..

Mkt fin låt..

Something like you.

helg!!


I helgen var jag ledig och det var riktigt skönt! men det gick fort som vanligt.
I fredags hade vi fest hemma hos oss, det var svinkul! var kul på krogen oxå, men inte så mkt kändisar ute vilket var trist. Men askul förfest hade vi!=)
Igår så slappade jag och sanna, såg på film och myste, det var skönt. sen var det läggdags, eftersom ja jobbar mina jäkla morgonpass jämt..:S Därför jag aldrig skriver här heller, för jag sover jämt eller är helt slut, eller har en sambo som är datanörd så man ej har tid o skriva!;) haha eller vad tror du sannus?!:P

Idag har jag jobbat 4.30 till 13. nu är jag tröööött. samma pass imorn igen, suck!! men men, jag överlever nog, i hope! på fredag är mitt sista av min 11 morgonpass iaf (i rad) tack! jaja klagofrida är på g..
hmm är lite gringig förtillfället,
jaja slutbabblat, här kommer lite partybilder istället;


En mysdag!

Igår hade jag och Sanna en riktig mysdag! Vi åkte till Kolmården! Det var hur kul som helst, nått annorlunda oxå! Vi såg mkt söta djur, och fula oxå men jag fotade bara de söta!:D fast ingen var ful egentligen, bara hajarna, tycker inte om dom alls faktiskt.=( Här kommer lite bilder;


Jag o griiisen!=)


Sanna och nån liten söt sak (alltså två sööta saker)


Jag hittade mig själv!!=)


Tack för en jättemysig dag min älskling!<3

RSS 2.0