2års dag!!


Idag var det exakt två år sedan jag och Anders träffades för första gången.
Jag, Sanna och Tom hade bilat från Sydney och efter 5 veckor på resande fot var vi framme i Fremantle, där vi hade tänkt stanna och jobba ett tag. Vi kom fram och letade efter hostel att bo på men alla verkade vara fulla, då ringde vi till det sista hostelet i Fremantle, Pirates. Och jag kan säga att jag är otroligt glad att de andra hostelen var fulla så vi hamlade på detta, det bästa som hänt!
På kvällen satt vi på court yarden, en mysig liten bakgård där alla hängde om kvällarna. Vi satt vid vårt eget lilla bord men så hörde vi att några killar var svenska och de såg söta ut på långt håll.. Så vi skickade fram Tom, som vi lärt lite svenska, för att ragga upp killarna till vårat bord och de följde med honom över till oss.
Det var första gången vi såg varandra i ögonen och han tog mig i hand och sa Anders med sin charmiga skånska dialekt.. jag var såld!!=) Jag vände mig då till Sanna och skrev på mobilen "Jag vill ha den blonda"! haha..

Efter detta följde flera veckor av fotboll, schack, lådbyggande av papper, vattenkrig, roadtrips med vänner, surfande, badande på stranden, klipphoppning, biljard och långa kvällar av prat i hänggungan..
Vi lärde känna varandra mer och mer och jag tyckte om honom mer och mer för varje dag. Vi började inse hur lika vi var och hur otroligt kul vi hade tillsammans.

Och till sist fick jag min lilla skåning på kroken och vi blev tillsammans!=)
Efter detta bodde vi i Australien och även Thailand i ett år tillsammans, både på hostel, i hus, bungalow, i lägenhet. Vårt förhållande utsattes för många prövningar då allt blev intensivt, vi bodde inpå varandra och familj och vänner var långt borta. Vi var tillsammans varje dag från första stund vi sågs, vilket jag inte tror många skulle klara.. Men som tur var gjorde vi det och vårt förhållande har blivit starkare och starkare.
Till sist flyttade vi tillbaka till vårt Sverigeland och flyttad tillsammans till Halmstad. Nu har vi bott här i ungefär nio månader och trivs jättebra.

Än idag känner jag att vi bara blir kärare och kärare och vårt förhållande starkare och starkare. Anders är min bästa vän och underbara pojkvän som det alltid pirrar i magen för och jag älskar varenda minut vi får tillsammans. Det känns verkligen som det är menat att det ska vara han och jag, så mycket omständigheter som förde oss tillsammans, så många platser vi inte ens tänkte vara på men som fick oss båda att ändra våra val och som sedan förde oss tillsammans. Att möta sin stora kärlek på andra sidan jorden, sin svenska kärlek, känns otroligt och jag kan inte annat än tro att detta är ödet.

Du betyder allt för mig Anders, du är mitt liv! <3
















Två underbara år av lycka! <3


Svintrött!!



Pallar inte alls att blogga egentligen, är sjuuukt trött efter en lång dag i skolan. Intressant dag dock, tema mobbing. Vi fick se massa sjuka filmer som fick mig att må illa, helt sjukt vad människor kan göra under grupptryck och för att passa in. Idag tappade jag lite av min tro på människor.

Ville ialla fall bara säga att jag hade en sjukt underbar helg!! Tack världens bästa mamma som bjöd oss alla på denna helt sjukt värda helg med sviten på Behrns, lyxig hotellfrukost, bubbeljacuzzi, ladiesnight och efterfest!! Jag är så otroligt glad och tacksam, du är bäst!! Tack oxå till mina underbara systrar, älskar att umgås med er!! Natten slutade med att sova sked med mamsen på den himelskt sköna soffan... NOT haha! Lite konstig lutning i den soffan ja, syrrorna sov i första klass på övervåningen haha!! Jag och mamma skrattade oss till sömns på undervåningen! Helgen bestod av mycket skratt och mycket mys!!
Lägger upp bilder senare! Var iaf en grym helg! TACK!! puss!!


Min kärlek och jag. <3



Måndagkväll och soffmys.
Efter en dag i skolan med ny kursstart och efter det storstädning hemma sitter vi nu och myser i soffan i vår fina och rena lägenhet. Känns riktigt skönt och välförtjänat! =)
Snart är det helg och då blire Örebro med mina favorittjejer i familjen (dvs alla)! Ska bli superkul!!
Nu, mer mys! puss

Ledig(plugg)helg!!



Ja, inte riktigt ledig helg är det, för jag har ju arbete att skriva. Men iaf inget jobb denna helg så jag kan lägga all energi på plugget. Känns bra att ha hela helgen på mig så jag vet att jag hinner och slipper vara stressad som jag annars brukar vara!=)
Har iaf varit väldigt produktiv idag, så redan skrivit klart arbetena, sen ska jag till biblioteket och skriva ut dem imorn och se om något behöver ändras. Men för kvällen kan jag iaf slappna av!
Anders och jag har hyrt film, så det blir mys och tacos! Vi båda är lite halvsjuka för tillfället, förkylda med svullna tungor och huvudvärk. Eller jag mest tror jag men Anders börjar bli smittad nu. Men det går nog över snart.

Nästa helg blir det Örebro för mig, kul!! Nu har jag även bokat biljetter hem till julen, framförhållning (något nytt i fridas värld)!! Ska bli kul att komma hem och mysa över julen och träffa familj och vänner!! Anders och jag får inte fira ihop dessvärre, men vi får väl ha lilljul här hemma först eller nått!=)

Nu är jag svinhungrig så nu pyser jag! puss!

brunett.

Ja nu har jag gått och blivit brunett, och på beställning av min syster kommer bildbevis.
Har inte riktigt vant mig ännu, saknar det blonda just nu och är sugen på blont med kopparfärg som min frisörska hade, skiitsnyggt! Men men, nu får jag leva med detta, hoppas jag vänjer mig snart!
Har väldigt kort hår nu oxå. Kul att testa något nytt iaf! Min frisör är iaf grymt duktig, så det är kul att gå dit faktiskt!



puss på dig fina syster!!

Nästa helg åker jag och hälsar på min kära syster, ska bli kul! Sen kommer mamma och min andra syster och så blir Ladiesnight på lördagen, party party!

Denna helg blir det nog bara plugg dock, trist, men måste göras. Har ett PM att skriva till måndagen och sen är äntligen arbetena klara! Idag var jag på lektion efter två veckors ledighet, har varit kul att ha praktik! Tills imorn ska vi bedömma varandras arbeten, svååårt!! Så har en del att göra ikväll och i helgen, inget kul o bara plugga.

Förra helgen var roligare, då bowlade jag och Anders med Tess och Mattias och drack lite cider på fredagen. Sen gick vi till morfars, aldrig varit där förut men gillade det verkligen. Ett ställe som passar mig kändes det som! Skitkul att va ute med Tess och Mattias! Det var tjejerna mot killarna på bowling och vi behöver inte säga vem som vann haha. Första jag gjorde var en strike, men sen gick det utför hehe!
På lördagen blev det massa plugg och söndagen jobb. Glömde såklart kameran som vanligt när vi var ute, jag är sämst!!

Oki, dags att sätta igång! Ha en bra dag! 

pluggdag!

Ja idag sitter jag med 20kilo böcker och papper runt mig och skriver och skriver och tänker så det knakar. Har tre dagar nu när jag bara ska ägna mig åt detta. Ska nämligen få klart mina arbeten tänkte jag.
Idag har jag vart uppe sen 7.30, vaknade av mig själv faktiskt. Är fortfarande omställd sedan jag jobbat på skolan i två veckor. Kommer sakna att jobba där faktiskt, barnen var så himla söta och personalen så snälla och allt var jättekul! I fredags bakade jag fika till dem alla som avslutning och det kändes sorgligt. Fick lite fina saker av dem oxå, så himla gulligt:






Ett jättefint kort hade de gjort till mig, Frida äger står det haha! Fick även en liten tjejs favoritpenna!! =)
Hoppas jag får komma tillbaka dit igen på min nästa praktik!

Nu ska jag återgå till mitt plugg, nog med paus!
Ha en bra dag! kraam!

RSS 2.0