Hallu hallu..

För min kära familj och vänner som undrar vart jag har tagit vägen så tänkte jag uppdatera er lite.
Händer inte så mycket just nu, jobb och tentor är allt jag gör. Har varit mycket nu med alla sluttentor, jag har fortfarande en kvar. Det värsta har väl varit att internet slutar fungera titt som tätt så missade ett forum på ena ämnet, men skrev iaf tentan.
Borde plugga nu i denna stund, men har svårt o koncentrera mig idag. Ska jobba min första natt idag.. 19-03, och 18-03 imorn.. så då får vi se hur det går. Så på dagarna innan ska jag försöka plugga till sista tentan, som är en hemtenta så jag måste skicka in den senast den 4e och jag har inte hunnit låna boken förns igår hehe.. jaja det får gå ändå.

Förra fredagen åkte vi hem till Anders familj i munka, blev bjudna på mat och hade det bra. Fick även massa mat med oss hem, gulligt!=)
Iaf så blev det lite skateing oxå haha, så tänkte visa lite bildbevis:



Anders och Mattias flög runt i luften som ni kan se och jag jobbade på mitt enda signaturtrick haha, har glömt vad vi döpte det till nu. Det är iaf väääldigt avancerat haha!
Man står med båda fötterna under brädan, och den är då upponervänd, och sedan hoppar man upp på brädan, sjuuukt snyggt!;) (bladha lärde mig det när jag var liten, om han kommer ihåg det) här är nått annat snyggt trick jag jobbade på;


Efter vi hade skateat åkte vi in till Ängelholm och så åkte vi o kollade på den fina stranden..
Sjukt fint faktiskt. Blev lite bilder där oxå: (vi har förövrigt lånat Mattias solglasögon så därför ser alla likadana ut)





Riktigt värd dag faktiskt, kul o komma ut o hitta på saker.

Nu ska jag försöka plugga lite igen, o sen jobbet.. Ha en bra daag!!


Världens bästa och mysigaste helg!!

Nu har vi haft några underbara dagar här i Halmstad! Mamma, Sören, Emelie, Mattias, Felix och Freja kom i torsdags och hälsade på oss i vår lilla lya. De har bott på hotell nu från torsdag till söndag, och Hanna och Christoffer kom på fredagen.
Vi har myst vaaarje dag och vi har blivit heeelt bortskämda. Vi har blivit bjudna på hotell mat och även resturang mat varje dag, fått massa presenter och fått jobbkläder och nya skor av mamma och sören.
Och plus att vi har blivit bjudna på ALLT hela tiden dem vart här, och fått njuta av deras sällskap varje dag så gick vi ÄVEN på maxi med mamma o sören innan dem åkte hem så nu behöver vi inte handla på eeevigheter!!!

Vi är så otroligt tacksamma och känner oss så otroligt bortskämda, men också såå lyckliga för vi har fått så mycket hjälp o speciellt nu när vi behöver det som mest!
Tack tack tack tack tack tack ni är uuuunderbara!!!!

Och så är vi så himla glada att ni kunde komma allihopa och vi har haft sååå kul o mysigt!! KOM SNART IGEN!!!!

Perfekt med hotellet oxå, det ligger mitt i stan och de bodde i en lägenhet där. Så vi kunde va på stan och leka i lekparken och så kom de till mig när jag jobbade o allt möjligt.

Nu känns det tomt här hemma!! Saknar er alla redan!! =)








Världens bästa dagar med världens bästa familj! <3 Älskar er!

Utsliten!!

Ja jag är fruktansvärt utsliten.. Oj oj, vad skönt det ska bli att få jobba lite mindre i helgen när min fina familj kommer o hälsar på!! =)
Jag har jobbat för mkt nu samtidigt som jag kännt mig lite sjuk så har blivit alldelles för mkt. Mkt ansvar och mkt nytt o ta in och ja bara lite för mycket av allt.
Sova o känna mig trött är det enda jag gör och plugget blir omöjligt att hänga med i. Har försökt plugga idag, sakta men säkert går det men jag är rädd att jag inte kommer o klara tentorna..

Men för o tänka positivt så är det hur bra som helst att jag har fått jobb och att jag får mycket tider för vi behöver verkligen pengarna! Plus att det är roligt på jobbet och lära känna folket och jag trivs med arbetet, perfekt!! Jag måste bara komma in i det, och sen kommer allt bli bättre!

Så jag vill egentligen inte klaga, jag är bara riktigt utsliten!!

Men nu i helgen ska jag få ny energi från min familj!! <3

Nu ska jag plugga lite till, sen käka och sen gå till jobbet!

Ha en bra dag! kraaam


Pga hur sliten jag ser ut just nu, så bjuder jag på två gamla bilder istället för vart jag gärna skulle vara just nu!




Kaos!!

Oj oj jag är heelt färdig!!
Jag har nyss kommit hem, eller nu när jag tittar på klockan så ser jag att det inte alls är nyss utan 2 timmar sen, så slut är jag att jag bara suttit i soffan och inte orkat gå till duschen på 2 timmar.. jag har inte ens orkat resa mig upp för o sätta på tvn..
Jag har iaf jobbat idag, har ju fått jobb på Robert's Coffee, så idag hade jag min 3e dag där. Och vad händer?? Joo det är skitmkt och göra hela dagen så jag och hon jag jobbade med hann inte äta, så jag var helt slut.. men sen blir hon jag jobbar med sjuk och var tvungen o åka hem, plus att ingen annan kunde komma in just då, så jag blev HELT SJÄLV i hela resturangen..
Haha jaa det var ju en upplevelse, såå mkt jag hade o göra, men hann inte med för det var kunder hela tiden, o så var kaffet slut, o så fanns det inga koppar skedar o grejor, men för o få det var jag tvungen o plocka disk, men jag var ju ensam i kassan o det var massa folk så det gick inte heller.. hehe tur att jag inte fick några skumma frågor hehe. Och när jag skulle fylla på kaffet förresten så nådde jag inte upp till kaffebönspåsarna haha, hjälplös man var då!!
men men det gick bra ändå men jag hann inte äta förns 10 minuter innan jag skulle sluta hehe, men till sist kom de andra och räddade mig.

Nu är Anders o handlar mat åt oss gullig som han är, o snart ska vi få liite fredagsmys iaf och imorn jobbar jag tidigt igen.
Skönt o jobba o börja tjäna pengar iaf!=)

OKi, vet inte om man fattar nått av vad jag skriver men jag är helt enkelt för trött för o gå igenom texten o kolla hur det ser ut, så puuuss på er!! 

Jag har världens bästa vänner!!! =)

Jag är så otroligt lycklig just nu! Hade nämligen världens bästa dag igår och idag oxå!!!

Igår låg jag i sängen med datorn och kollade lite och så ringde det på dörren, jag tänkte att det nog var Anders kompis för han brukar komma förbi så Anders öppnade och jag låg kvar. (att tillägga är att jag ringde sanna typ en timme tidigare och hon berättade att tjejerna skulla ha fest på valborg och jag blev jätteavis).

MEN VILKA STÅR DÄR NÄR HAN ÖPPNAR?????
SANNA OCH CARRO!!!!!! MINA ABSOLUT BÄSTA TJEJOR I HELA VÄRLDEN!!!
Jag fattade verkligen ingenting, höll på o börja gråta och kunde helt enkelt inte koppla att de var här, i våran lägenhet i Halmstad??!!! Heeelt sjuuukt glad jag blev!!
Har suttit o sagt till Anders nu i flera dagar att jag saknar dom så mkt o önskar vi kunde åka hem!!

Så där stod mina små änglar med en vinare i handen!! Det sjuka är att jag verkligen inte anat nånting.. de har tydligen haft kontakt med Anders och bestämt detta men jag kunde aldrig ana.! Så kul o bli så totalt överraskad!!

Jag går fortfarande på små moln, ler hela tiden och är så otroligt lycklig att jag har så fina underbara vänner som tar bilen för o komma ner o fira valborg med mig bara över en dag sådär, JAG ÄLSKAR ER!!! <3

Iaf så hade vi det jättemysigt, var hemma hos oss hela kvällen och bara myste, pratade, drack vin och cider, åt pizza, lyssnade på musik, kollade på gamla kort och bara hade det bra! Jag pratade väääldigt mkt, hehe, inte haft några vänner o prata med på länge så Anders är glad att jag har fått prata av mig nu! haha.
Sen bodde de på hotell mina tjejor, lyyyxlirarna hehe. Och idag har vi myst lite och nu har de nyss åkt hem.

Jag har haft så otroligt kul och skrattat helt sjukt mycket!! Jag saknar så mkt att ha dem nära mig jämt o alltid kunna ha det såhär!
Så glad att ni kom mina älsklingar!!!! <3 Önskar ni kunde stannat några veckor till, men ni har ju lite för dåligt inflytande på Anders!;) haha.

Okeeej!! Idag ska vi på bio för Luttan skickade bio-checkarna och detta är världens bästa helg!!!





Nu längtar jag redan tills nästa gång dom kommer!! Saknar er redan!! <3
Ni är bäst!!

RSS 2.0