jag tycker inte om min fot alls mkt

jag ar lite halvt deppig just nu. min fot forstor mitt liiiiv! jag o sanna fick provjobba igar pa en resturang, men var tvungen o ga hem efter 2 timmar for det gjorde for ont. de sa att jag kunde komma tillbaka nan annan dag nar jag ar bra sa jag hoppas pa det! det verkade va bra dar, men stressigt o nytt. kan fan inte ens bara tva tallrikar.. illa.

idag ar det skandinaviskt party har o alla fragar hur man klar sig som en svensk.. hmmm. jag vagrar kla ut mig for har itne pengar till o kopa nage. men har ju en zlatan troja med mig. tom daremot har varldens basta klader hahahha. han ska va drottning silvia... haha han ser for jaklig ut, men askul. ska lagga upp bilder pa det!

alskar er alla! puss

hej alla glada!

tankte skriva lite har igen haha, ar inte sa bra pa detta. senaste dagarna har vi inte gjort sa mkt, vi skulle ut o jaga jobb men klantfrida har saklart skadat foten.. sa allt jag gjort ar att sitta pa en stol o tycka synd om mig sjalv.=)
nejda idag ar det mkt battre o nu ska vi skriva ut vara cvn o ga en runda. hoppas det kommer ga bra.

Forovrigt bor vi pa ett asgrymt hostel o jag trivs grymt bra har. det ar en liten utegard dar alla hanger o har kul ihop.

hur ar allt med er dar hemma da?? saknar er alla!

nu SKA vi ha jobb! annars blire nudlar i en manad! puss

Fremantle

Nu ar vi i fremantle da antligen. blev en lite langre roadtrip an vantat, men den har vart jattebra! idag ar det fixa cv dag for pa mandag ska vi soka alla jobb i hela varlden!
Jag hann forresten traffa min kara syssling Linus! var hur kul som helst o se honom. o framforallt nar man ar sa langt borta for det kanns som man har lite familj har anda! sa vi gick ut o tog nagra glas ihop, o dansade lite! men oj vad trotta vi alla var sa vi fick ge oss. nu har linus akt pa sommarlov!
och hanna jag fick paminna honom om lunis har tappat huvudet historien! =)

vad har mer hant, jo jag har kort bilen!!!! jag fick kora pa en liten grusvag, ashaftigt! riktigt stolt ar jag!! fel sida av vagen o allt!

o sen, lyssna pa detta.... jag och tom var ute o sprang idag! jag dog efter 5 minuter men jag tror vi sprang iaf 15 haha. sen gjorde jag 77 situps o tom gjorde 12. haha. det var kul, men jag insag att jag inte ar tranad det minsta langre, sa nu maste jag borja!

nu bor vi pa ett hostel for pirater, passar oss! o har blir vi nog kvar en manad, for vi maste jobba!

det var allt. tanker pa er alla! puss

tror sanna lagger upp bilder nu oxa sa ni kan kolla hennes www.genkigenki.blogg.se
plus att hon skriver lite battre om allt an mig, ehum lite otalig!

Denmark

nu ar vi i en liten hippiestad som heter denmark. idag har inte sa mkt hant. vi har mest akt bil.


ingen mobil.=(

överallt vi är nu så är det ingen mottagning på mobilen. så känns lite tomt faktiskt. däremot lyckades vi få tag på en stuga med internet i i dag. men imorn ska vi ut på vår ökenutflykt, ingenting på hur läge som helst. men det blir ett äventyr det oxå! 

snart ska vi laga oss lite mat o mysa framför datorn, för vi har köpt lite dvd filmer! 
igår lagade jag förresten min berömda kycklinggratäng till sanna o tom (eller mammas berömda kanske). de älskade det som tur var!=) sanna visste jag iofs, men tom gillade det oxå. men det började inte så bra haha. allt de hörde mig säga var fan fan fan, för jag spillde, satte på fel plattor o hade mig, så tom var lite skeptiskt till om jag kunde laga mat men han ändrade sig (efter att ha kollat om det fanns nån resturang i närheten) haha, men jag klarade det.!

jaha det var väl allt. älskar er. puss



mitt i oknen!

haha vi har just kommit till partiet av landet dar det inte finns nanting, o varre kommer det bli!! nu kunde vi iaf hitta en stad. men nar vi tittar pa kartan nu sa kommer det iaf va 10 timmars vag utan nanting, sa vi maste bunkra upp med mat o grejor. det ar sa himla varmt o kora nu oxa sa vi orkar inte sa langa strackor heller!

mamma jag vet att du var jatteorolig dom har dagarna, men jag hade ingen mottagning. ingen av oss hade det. o det fanns inget internet heller. jag forstod att du va orolig men det var inget jag kunde gora! sa hoppas du fatt mina sms nu!=) det kommer nog va sahar mkt nu dock, sa var beredd pa det!

ahh thailand carro, underbart! kom over en svang vetja!!!=) hur ar nya lagenheten da??? o hur lange ska du va borta nu igen?

saaaanna!!! gud vad kul att du fatt jobb!! bor du kvar hos lotta? har du ditt gamla spanska nr igen? saknar dig min gumsa!!!! ehum over till mig haha :P

iaf allihopa! bli inte for oroliga om ni inte kan fa tag pa mig, skriv sa svarar jag nar jag far mottagning!
alskar er!!! puss!

puss


För er som har glömt hur jag ser ut, här får ni en stor puss!!!

om ni vill se mer, kolla sannas blogg o gå in på länkarna! =)

Hej hej hallaa!!!

Nu har vi antligen lagt upp bilder, eller vi och vi, sanna har.. sa klicka pa sannas blogg till vanster pa min sida eller ga in pa genkigenki.blogg.se sa kommer hon ha en lank till facebook med massvis av bilder!
Nu ar vi i adelaide. ska stanna har tills mandag o sen vidare. nu kommer vi aka dar det inte finns lika mkt o gora langre, men det borjar antligen bli lite varmare sa vi kanske kan borja sola iaf, jag vill bli bruuun!
vi ar faktiskt inte ens halvvags pa var roadtrip om jag ska va arlig, sa i perth blire jobb!

tanker pa er alla dar hemma som vanligt!

marleny, ar du kvar i norge?? eller drar du till sanna? sanna jag vill ha spanien uppdateringar!!
mamma hoppas ni har det bra pa semestern!


For ovrigt sa bodde vi i ett lyxhus haromdan. vi hyrde ett helt hus mitt vid vattnet, sa underbart!!!=) jag mar jattebra och allt gar fint!

love uuuu! puss puss

RSS 2.0