Koh Phangan!!

Och så kom Tom på besök!! Jättekul o se honom igen!! Vi spenderade 5dagar ihop och hade massa kul. Dagen efter Tom kom åkte vi på en 3dagars resa till Koh Phangan. Det är partyön där de har full moon partys och så, var inget full moon nu men väldigt mkt fest ändå. Det var buckets överallt som vanligt. Jag har varit på ön förut o försökte hitta vårt boende vi hade då, visste att jag skulle hitta det för det kändes så lätt för jag kommer ihåg exakt hur det såg ut, men neeej inte kunde jag ens hitta det.=( jäkla lokalsinne!!!
men men.. Det var väldigt ovant o dricka så mkt alkohol, vi har ju inte druckit en droppe på hur länge som helst, o så massa onyttig mat.. Ja våra kroppar mår ju inte så bra nu direkt, men kul hade vi..
Igår åkte Tom hem, så nu är vi tillbaka till vårt lugna liv. Men som sagt, hur kul som helst o träffa honom igen!!=) (även om hans favorit sysselsättning är att gör narr av mig, och anders väldigt gärna joinade in på det) :P

Jaha, lite bilder då på vad vi hade för oss;

När Tom kom så hade han med presenter till oss, så nu är vi praktiskt taget förlovade!;)


Glada o se varandra igen =)

Nöjda killar på tuk tuken till färjan, efter att ha tjatat sig till ett bra pris..

 
Första kvällen blev det eldsprutning, jaa det är sant.. anders och tom gick upp på scenen och testade..


Anders precis innan.. ja jag missade o ta en cool bild, filmade istället.


Precis när de hade övertalat mig till o spruta eld och jag var på väg upp på scenen så sa de att det var för sent, så jag fick va med på tönt-ringlek istället.=( Kanske var bra så inte pappa brandman hade dödat mig.;) 


Lite glatt berusade.=)


Sen så blev det massa stranddans..


Annars så spelade vi biljard varje dag, riktigt kul faktiskt!




Mycket roliga dagar hade vi!! Men riktigt skönt o va tillbaka här oxå! Inte så van o va partyprisse längre.=)

Nu har Tom åkt hem till Tyskland igen, så får åka o hälsa på honom i Tyskland nästa gång. Känns trist att tiden här börjar ta slut.. jag har ju oxå vart borta ett år nu. Men samtidigt längtar jag massvis hem, blandade känslor nu! Nu kollar vi på tv o äter lite godis, mums!

Igår pratade jag förrsten med lilla födelsedagsbarnet på telefon, och ooooj vad han har blivit stor. Han pratade såå bra och vi hade en hel konversation, tills det att jag sa att jag ska leka massa med han när jag kommer hem och han sa hejdå.. haha, ingen lekkompis för mig!;)


Grattis min lilla kille!! =)

Idag fyller lilla ängeln Felix år!! Önskar jag kunde va hemma och skämma bort honom med presenter!!
Älskar dig mitt charmtroll!!!



Grattis i efterskott oxå till pappa Mattias!!

Igår kom vi tillbaka "hem" igen. Så nu har vi äntligen tv, dator och ac igen! Skriver snart om hur vi hade det.

Så STORT GRATTIS från mig och Anders!!!!
puuuss!!

bråttom

hej hej. sista minuten beslut.. vi åker till koh pangan några dagar, 2-3 kanske. Tom har kommit o vi åker med honom. En ö som ligger 30minuter härifrån med båt. ok, puuuuuss!!

trööög

Jahaja, bara för att min kära syster ska va så himlans frågvis så måste jag ju ta o erkänna att jag är trööög som vanligt. ehum jag trodde svedala var ett smeknamn för sverige.. jaha ehum.. godnatt.
(tur att man blivit visare på resan)

så nej, vi ska inte flytta till svedala.. halmstad eller nått sånt tänkte vi. =)

Foton.






haha

haha min kääära mamma!!! det lät väldigt väldigt lockande!! =)
Vi undrar bara, ingår flygbiljett?? ;)
Men uuusch vad du ska lockas o få mig o längta hem ännu mer, älskar diig!! <3

(för er som inte förstår så svarade min kära mamma på mitt förra blogginlägg, så läs där isåntfall).


Ja annars så lever vi glatta livet.. Tränar, solar, badar, äter o njuter. Just nu är det världens åska, men det är iaf fint om dagarna oftast.=)
Just i denna stund ligger vi i sängen o kollar på tv o håller i varsin dator.
Jag insåg nyss att jag glatt legat o pratat med mig själv ett bra tag. Jag kollade på tv o anders spelade spel på din dator. jag hade mkt o säga om tvprogrammet o låg hela tiden o la in kommentarer, o även om inte anders svarade på en enda fråga så trodde jag på nått sätt att han gjorde det. jag var jättenöjd med o ligga o prata med mig själv (kanske för att ingen argumenterade emot utan jag alltid fick ha rätt) o anders var jättenöjd med o ignorera mig helt (kanske för att jag alltid pratar massa gojja). jaja iaf var det kul när vi märkte det, vore kul om nån skulle ha filmat oss i detta ögonblick. =)

nu så ligger anders o kollar avstånd mellan våra städer i sverige, ser bra ut. om vi pluggar neråt i landet så kan vi ändå ta oss hem, fiint.. nu ska jag bara fixa mig ett körkort oxå.

annar så kommer Tom och hälsar på oss snart, den 21.. då blir det liv i luckan! =) Tom är våran kära tyska vän som jag har rest med innan jag träffade min drömman, och som vi bodde med ett bra tag i freo. han kommer nog förstöra lite i vårt träningsprogram, men det får vi ta igen efter.

Annars så har vi det hur bra som helst, samtidigt som vi längtar riiiktigt mkt hem o pratar om hemma mer o mer.. konstigt o ha så mkt olika känslor. ska bli underbart o träffa alla man saknar, o få oss ett liv i svedala! kollar massa med plugg hitodit nu oxå, kommer nog ordna sig fint.

jaaa, de var väl allt.. anders säger heeeej! =)

Tack Familjen Tengvall!! =)



Oj oj oj vilken fredag vi har!! Idag när vi vaknade och skulle laga frukost så hörde jag katten jama utanför dörren. Så jag drog bort draperiet för o kolla och då såg jag ett stort grönt paket!!
Anders mamma har skickat present till oss och vi är överlyckliga!! LÖÖÖÖÖÖSGOOOODIIIIS!!!!!
HIhi, vi har fått MASSOR av godis, 1,2kilo!! Om vi har längtat efter gott svenskt lösgodis!!
Det roliga är att vi sa igårkväll att -imorn är det fredag, yes då är det godisdag!! (vi har nämligen gått och blivit duktiga o försöker bara äta godis på helgen.) Problemet är dock att det inte finns så mkt gott här. Men nu har vi!! =)

Anders fick oxå sina kära Illustrerad Vetenskap tidningar och han är glad som ett litet barn! Och så fick han en bok oxå!=) Så Anders lyser idag!

Förresten så har vi börjat vårt nya liv denna vecka. Vi går upp tidigt varje dag nu. Så nu har vi långa dagar att njuta av och vi hinner faktiskt med o göra grejor oxå. =) Vi åkte moppe runt hela ön häromdan, nackspärr men kul. O så har vi åkt till lite olika fina ställen. Vi har fått lite sol oxå. För även om det är dåligt väder för det mesta, så är det ändå väldigt varmt och på morgonen till o med sol. Vi försöker oxå komma på vart vi ska åka våra sista 10dagar här efter Koh Samui, tips??
Min kära Carro ringde igår oxå, underbart o prata med henne och få uppdateringar o skratta mkt! Hon svor över mig när jag frågade saker om sist vi var i Thailand, hon tycker nämligen det är omöjligt o förklara något för nån som bara kollar på sina egna fötter när vi är ute o går i stora världen, hahaha. Meeen, till mitt försvar så har jag faktiskt skaffat mig liiite lokalsinne, även om hon nog inte tror mig! ;)

Tack igen så otroligt mkt för paketet och för att ni tänker på oss!! =)
Ha en bra dag till alla! Det ska iaf vi ha, även om vi kommer rulla ur sängen imorn haha!!
kraaam!


RSS 2.0