Ny dag, lite bättre! =)



Ja idag mår jag allt lite bättre, o hör här.. jag har vart utanför huset!! =) haha!! Nej men idag har jag vart o betalat in hyran och handlat mat. Sitter nu o funderar på om jag ska gå ut på en promenad, det är nämligen soligt väder. Men det som får mig och tveka är min fruktansvärda träningsverk. Igår bestämde jag mig nämligen för o göra övningar som vi brukade göra i handbollen, så 3 x 30 upphopp, situps och armhävningar ska ju inte va nånting för det var det ju aldrig förr.. oj oj oj vad jag hade fel haha!! Situps är inga problem, där gjorde jag mkt mer tillomed, upphopp klarade jag men mina vader idag är inte o leka med, o sen kom vi till armhävningarna.. det var ingen dans på rosor direkt, 17 klarade jag o sen klappade jag ihop.. Och om jag har ont idag, känns som inte mina armar hör till min kropp. Sen gjorde jag massa andra övningar, riktigt flitig är jag när jag har tråkigt ibland.=) Så nu funderar jag om det kommer bli bättre av en liten promenad. Samtidigt så väntar jag lite för o se när Anders kommer hem för om han kommer hem tidigt ska vi o simma och det är nog jobbigt det.

Ja ja, jag mår iaf lite bättre, lite piggare. Tack för allt stöd i kommentarerna från Hanna, mamma och Anita! =) Och så har ju Sanna o Anders vart jättegulliga oxå! Hanna jag har faktiskt inte använt nässpray på snart ett år! wiiihoo!!
Anders är ju rolig oxå, jag klagade lite på att han inte hör av sig ibland från jobbet och han sa att det är ju faktiskt mkt o göra. O då sa jag att lite tid måste han ju ha ändå om han hinner äta (är ju som sagt lite ensam o jobbig o gnällig). Så han ringde idag
- Heej, Jag älskar dig, hejdåå!
Jag - va??
Anders - jag hinnder inte prata mer hejdå!!
haha, ja han ringde ju iaf! Söööt! =)



Tråkdag..



Jag vet inte vad det är med mig riktigt men jag känner mig allmänt deppig och tråkig. Har suttit inne heeela dagen o känt mig trött, halvsjuk o lat. Jag har duschat, städat lite och tränat (i den ordningen, inte smart). Nu satt jag just på Anders Futurama dvd för det är dåligt på tv, men känner mig inte riktigt nöjd, inte med nånting egentligen. Jag ligger i soffan dricker te (eller thé som jag tror det ska stavas) och äter kladdkaka o tycker lite synd om mig själv. Jag har riktigt tråkigt men vill inte heller hitta på något. Jag blir såhär ibland, o har varit så lite hela veckan tror jag, bara allmänt deppig. Inte alls kul o va så, o jag får ingenting gjort o det känns inte bra. Men det är nog bara en liten period, o ingen idé att försöka tvinga mig själv o göra saker för då blir jag bara tjurig.
Nått som gör mig glad är när Anders kommer hem, så nu sitter jag mest o väntar på honom. Kanske är jag lite sällskapssjuk bara. Iaf tänker jag fortsätta med mitt tedrickande så jag kanske blir av med min förkylning nångång. Hoppas Anders kommer hem innan 7 när affären stänger så jag slipper gå ut själv, hehe, skärpning frida!!

Kladdkaka = Mums = Magont!!

IDag är det onsdag o dagen började som vanligt klockan 7 när Anders klocka ringde. Jag var riktigt riktigt trött imorse, vi hade en tuung dag igår nämligen. Det var krångel med flygbiljetter o vi trodde vi skulle förlora en massa pengar. De flygbolaget vi skulle resa med har nämligen bestämt sig för o sluta köra till Stockholm. Så vi kollade nya biljetter men det var för mer än dubbla priset o vi satt på telefonkö i en timme utan att komma fram till flygbolaget. ojoj, det var mkt huvudvärk o mkt oroliga drömmar inatt. Men idag fick jag tag på dem o de skickar oss till Amsterdam istället o på nytt flyg därifrån utan extra kostnad, tar bara längre tid, lättnad!! =)
Men så drog vi oss upp ändå imorse trots den tunga gårdagen, ner i garaget o öppna för Anders som jag får göra varje morgon för vi bara har en nyckel (o sanna en förstås). Sen upp igen o somna om. Sen så slutade Anders jobba klockan 17 idag så vi hade faktiskt tid o umgås. Så vi gick till badhuset o simmade i en timme, skönt o träna men nu är jag heelt slut i kroppen. Sen hem o laga hamburgare o så kladdkaka till efterrätt!!
Vilken dag!! =)

Så nu sitter vi helt magontiga i soffan o bara myser o kollar på tv!=) Så underbart skön känsla o känna sig utmattad efter träning, me love!=)

Och vad är det jag ser på mina kommentarer, två av mina fina vänner har hittat hit hehe!
Carro din lilla smygläsare! =) Saknar dig maaaassa min lilla sjölla!! (äntligen lärt dig ditt namn haha). Nu är det inte långt kvar tills jag kommer hem o kramar ihjäl dig! Saknar o flumma med dig! garvade ihjäl mig åt din facebook idag när gustav hade kommenterat om en kall-sune hahaha!! jag hade inte hört det förut o höll på o dö lite för mig själv! :P ska bli kul o se er nya lägenhet! ovh ballen såklart oxå! haha. TYcker du borde skaffa dig en blogg oxå så jag kan se vad ni har för er, inte bara vad du äter på fejjan haha! puuuuss på diiig min fiiina älsklings sparv!!! ;) love u 2! <3

Och Inna vad är det jag hööör??? Du får ju inte fixa körkort innan mig!!! illa, nu måste jag ju oxå fixa ett hehe! Är du kvar på Skavsta förresten? Därför du fixa körtkort för du inte kunde åka med Jessica längre när hon sluta hahah?? neee, lilla söta du saknar dig massa oxå!! Det blir bara jag och Anders (min man) som kommer hem i december, Sanna blir kvar här på obestämd tid tyvärr.=( Ska iaf bli hur kul som helst o träffa dig när jag kommer hem, då får vi dra hem jessica oxå!=) puuss

Det var allt för idag, nu ska vi återgå till soffmyset. Här kommer några bilder på min fina kladdkaka;

Det står "Jag hjärta dig" för er som inte ser min fina text till min Anders.

Anders tyckte om kladdisen! =)

Godnatt på er, eller ha en fin dag för er kanske! =)


Måndagsmys!!

Idag är det måndag vilket innebär att kära Sanna är ledig!=) Så idag bjöd Sanna mig på lunch på Bennys! Vi åt förrätt och drack vin och sen åt jag en jättegod kycklingsalad med fetaost, avocado, pinenuts och allt möjligt gott i! Saladen var megastor och det såg inte ut som jag hade rört den när jag var proppmätt. Sen så drack vi två glas vin var och efter maten även varsin cocktail!! min cocktail var supergod, choklad cocktail!! muuuums!!! Sannas var oxå god, tyckte hon, jag tyckte den var suur. hehe. Iaf så hade vi hur mysigt som helst med god mat, goda drinkar och massa prat! Man kan väl säga att jag blev lite halv rund under fötterna oxå, inte direkt van vid alkohol längre.. haha. Sanna blev oxå rund under sina små fossingar, men trevligt hade vi och Sanna är underbar som bjöd på precis ALLT!!=)  Och som vanligt så tog jag förresten med kameran men glömde ta kort.=(
När vi var klara så ringde Anders o hade slutat jobbet o när vi kom hem så stog han o förberedde potatisgratäng som vi ska äta nu ikväll. Nu har vi precis vart på tvättstugan oxå, så vi har fått lite gjort ändå fast vi är lite smått fulla.=)
Nu är Anders ute och springer, jag ville följa med men det går nog inte så bra i detta läge haha. Så jag och Sanna sitter med varsin dator i tv-soffan istället.
Tog lite bilder vid tvättstugan oxå;

Jag och Sanna i garaget:

Sanna är inte så bra på o kolla igenom sin tvätt innan hon tvättar vilket resulterade i att hon nästan tvättade tv dosan haha:

Mina sötnosar utanför tvättstugan:

Jag och min fina:

Och så alla 3 flummon ihop:



Det har varit en riktigt lyckad och mysig dag med mkt skratt! Ja kul har vi haft, alla tre lite halvflummigt trötta. Jag och Anders vann såklart tvätttävlingen, vi hann färdigt först (Sanna visste inte att vi tävlade förns efteråt, men en vinst är alltid en vinst) haha!
Nu ska vi snart äta Anders fina lyxmiddag så måste försöka bli hungrig nu efter braklunchen. mys mys mys och jag är glad igen!!=)

Mamma ringde och piggade upp mig i förrgår oxå, vi kunde aldrig sluta prata. Var jättekul o prata med dig fina mamma! <3 Och Hanna det är klart vi ska starta korplag!! =) Okej, ha nu en mysig kväll! kraam


Kass brudfotboll!!

Jaha jag kan ju inte säga att jag blivit direkt gladare.. det är inte mkt bra på tv och jag har suttit och kollat på tjejfotboll Perth mot Adelaide.. Och det är skrattretande. Jag vet att jag redan är på väldigt dåligt humör o inte borde få blogga idag men det gör jag ändå. Jag har nu tvingat upp Anders för o kolla oxå och vi sitter mest o skrattar. Vet inte varför jag blir arg egentligen.. Men tjejer är sååå mkt bättre än såhär på fotboll, iaf i sverige. jag hade lätt kunnat vart med på plan som toppspelare även om jag inte spelat på åtta år. Blir arg för jag hade kunnat vart tvstjärna nu hehe. Mitt gamla ifk-lag hade spöat skiten ur dom, det vill jag lova.
Är förövrigt huuur sugen som helst på att börja spela fotboll när jag kommer hem, och handboll, men mest fotboll tror jag. Men vet inte om jag kommer våga, men viiiill!! vet inte om mitt knä skulle hålla heller.. men ska samla mod resten av resan.. vill vill vill!!

okej, från och med NU ska jag tänka glada tankar heeela dagen!!

glaaaaad!!!!

Jaha ja, har precis läst mina inlägg haha. Det är ju kul att nån glädjs åt mitt hemmafruande hehe. Min mamma och syster tror inte direkt på denna karriär för mig.. konstigt.. haha.

Jaja, idag då. Sanna började inte jobba förns 4 så vi var ute och gick på stan lite o sen bjöd hon mig på en iced chocolate, muuums!!
Sen gick hon till jobbet och jag handlade till familjen hehe. Och hör på detta,, gissa vad jag tog på affären.. En klippbok så vi kan kolla ut de billigaste priserna.. haha när jag tog den så tänkte jag, Frida vad har det blivit av dig?? haha illa.!
 Efter gick jag hem och städade, skurade toaletterna.. o jag måste ju säga att australienarna fattar ju ingenting, iaf inte med städning. kassaste moppen jag vart med om.. funkar ju inte. iaf så lyckades jag städa. sen plockade jag ut soppor och hade mig. Och en till sak med dom är att de stänger mataffärerna klockan 5!!! förstår inte vad de tänker här riktigt.. o sen så har dom inte falukorv märkte jag idag, konstigt folk! =)

Idag har det vart en fin och solig dag så jag bestämde mig sen för att gå ut o gå i solnedgången. Först klädde jag på mig träningskläderna (shorts och batmantröja och gympaskor), sen kollade jag mig i spegeln och tänkte neee, alla ska ju alltid vara så snygga i denna stad så jag fick byta t-shirt, på med brillorna o snodde sannas ipod lite (förlåt sanna jag hade inget batteri).
Sen var jag faktiskt ute i 45minuter. Jag är inte direkt en gåmänniska egentligen, tycker mer om o springa, men det var skönt faktiskt. även om jag får erkänna att jag fuskade och sprang ibland. jag gillar o känna att man tränar, känna lite flås, tråkigt utan. men jag var ju så himla finklädd så fick inte springa mkt. hehe.

Och seeen, anledningen att jag är så glaaad.. när jag går på gatan där vi bor så ser jag AAANDERS!! jag spraaang till honom!! glad jag blev. Han hade slutat tidigt!! och nu har han lagat mat till mig och det är underbart att få lite tid med honom!! hihi!! så nu ska vi ääta!! och sen ska vi bara mysa heeeela kvällen!! vanligtvis får vi bara 2timmar ihop o sen måste anders sova, så nu är jag överlycklig!!


Min klippbok! =)

Anders lagar mat till mig. <3

Min världens bästa! <3

Förövrigt så blev Anders jätteglad att jag städat bilen igår! Så det var värt allt slit! =)
Nu lägger jag ner hemmafruandet för ikväll, för nu är det bara soff- och tvmys som gäller!


=)

Vad glad jag blir när jag går in på bloggen och har fått kommentarer!=) Så tack så mkt till Jesper, Anita och Hanna för att ni var gulliga och skrev till mig!! Nu känns det mkt roligare och blogga igen!!
Och Jeppe du gjorde mig glad allt! Allt är superbra med mig. Hur är det själv och hur går pilotandet??
Anita, jättekul att du skrev! Nej Anders är inte storskrivaren direkt.=) Men jag tjatar på honom! Ska försöka ta lite mer bilder också så ni kan se hur vi bor här!
Hanna, glömmer aldrig allt du lärt mig haha! deggemos borde ju få en plats i alla matböcker!;) snart ses vi!!

Förövrigt så är det inte alltid lika kul o va hemmafru. Idag har jag slitigt faktiskt!
Först så gick jag till jobbet idag igen, min chef hade lunch så jag stannade ett bra tag och pratade, trevligt.
Sen när jag kom hem så tänkte jag att jag skulle överraska Anders och städa bilen så han slipper. Oj Oj!!
Så jag samla ihop disktrasor, putsmedel, damsugare och grejor och begav mig till parkeringen. Jag kan ju inte säga att belysningen där nere är toppen direkt, så jag har suttit med min mobillampa och skrubbat och förmodligen sett ut som världens jag vet inte vad. haha. Sen till lyftandet, ajajaj! Hela bilden är full av tunga grejor och jag lyfte ut allt, damsög, skurade och in med allt igen. skurade fönstrena oxå. 
Det gjorde det inte lättare av att det var glas i hela bilen sen de bytte rutan (och kolsvart) och så står ju vår bil parkerad bredvid staketet som åker upp varje gång en bil kommer in. så varje gång nån åkte förbi så var jag fast mellan bilen och staketet för vi står så nära. Plus att staketet krångla och åkte upp hela tiden fast ingen bil kom..

Iaf så har jag städat en bil för första gången i mitt liv. (ehum vuxenpoäng). hoppas anders ska bli glad. och hoppas han masserar mig som belöning för jag har pajjat ryggen och knät. SKulle egentligen ut o springa oxå men har för ont. Istället damsög jag hemma oxå, diska städa och nu viiiila innan jag ska laga mat igen.
Inte så himla kul det här hemmafruandet, och inget betalt får jag heller. Så himla dyrt här oxå så pengarna springer iväg. 
Just det, gjorde en budget idag oxå. Anders o jag försöker alltid komma på grejor för mig att göra för det är så tråkigt o va själv, och idag var det budget på schemat!

Jaha nu ska jag laga mat. Sen hoppas jag på att Anders kommer hem snart så vi kan äta, för hungrig är jag!! Anders började 7 idag igen och inte hemma ännu, så han sliter och är duktig! 

Tack igen för alla kommentarer!! Hoppas alla får en bra dag! //en trött hemmafru 


Hemmafru

Tack Mamma och Hanna för era gulliga kommentarer! Jag blir jätteglad när ni skriver! Så tråkigt o blogga när ingen skriver, men ni är nog mina enda trogna läsare haha! Det värmer iaf, o jag hoppas ni vet att jag uppskattar det!

Just nu ligger jag själv i soffan och kollar på film, "He's just not that into you". Har redan sett den en gång, har köpt den faktiskt o nu ser jag den igen. Tur att jag har min man och slipper dessa tjejproblem! =)
Iaf så är jag sjäääälv.. Anders och Sanna jobbar och jag är hemmafru.. Lite tråkigt faktiskt.
Men men, jag har städat, diskat, handlat o ja allt en hemmafru gör. Ska laga mat sen oxå tills Anders kommer hem.
Bilfixarna var här idag oxå, så nu är bilrutan fixad. (skulle vart igår egentligen men det strulade). Förstod inte mkt av det de försökte berätta i biltermer, men jag fixade iaf så vi fick billigare (bra att va tjej ibland).

Men iaf så har vi det bra, älskar denna lägenhet! Läget är så perfekt! Igår var Sanna ledig oxå då gick vi ut o åt lunch ihop och var ute på stan. allt är jättebra!! Synd om Anders bara, han får jobba hårda långa dagar. Idag började han 7 och kommer säkert inte hem förns sent ikväll. Han kommer nog få jobba såhär i 3veckor isträck nu oxå, så ska ta hand om honom.=)
Tanken var att jag skulle ut o springa idag oxå, men jag fryser så vill inte. en annan dag!

Hoppas allt är bra med alla där hemma! Snart så ses vi!! kram

Fremantle igen!!

Nu är vi tillbaka i vår "hemstad" igen. Flygresan gick bra, vi sov mkt och tiden gick ganska fort faktiskt.
Det känns riktigt bra o vara här nu faktiskt. Vädret är som svensk sommar och alla förutsättnigar är bättre. Önkar vi bara kunde va lediga o njuta nu.
Vi åkte direkt hem till Sanna från flygplatsen. Hon har skaffat sig en riktig lyxlägenhet. Den är jättestor med jättemysigt loft och allt, och detta ska oxå bli vårt hem nu. För Sanna var jättegullig o lät oss bo här. Vi försökte leta efter lägenhet själva, men det var omöjligt, eller iaf väldigt dyrt. Nu är allt helt perfekt.. lägenheten ligger mitt i centrum oxå, o så får vi träffa Sanna mkt mer oxå!=)
Så vi bockade av boende från listan och både idag och igår har vi bockat av mkt mer på listan, oj oj vad flitiga vi vart. Riktigt stolt är jag över oss, o riktigt slitna är vi om kvällarna, men det känns bra o fixa så mkt.
Nu måste vi försöka sälja bilen, men först måste vi fixa den.

Idag var vi inne på jobbet oxå, det var jättekul o se alla och nu har vi fått vår sista lön oxå.=)
Och idag köpte vi förresten oss en madrass oxå, så nu sover vi inte på golvet längre, iaf en bit högre upp! Skönt o bo i ordentlig lägenhet igen oxå o inte i en ryggsäck!

Jaha, imorn blir det mer fixa o trixa, hela helgen egentligen. Men till måndag måste vi vara klara för min kära pojkvän är åtrovärd på jobbmarknaden haha. Nej men Anders har fått massa jobberbjudanden, de ringer o tjatar så på måndag börjar han. Tanken är att han ska slita hårt i 3 veckor o jobba långa dagar så han kan få ledigt de sista veckorna o vi kan få lite semester o så min lilla surfpojke blir glad!=)
Så det blir jag som får ta hand om bilfixandet på måndag hehe, kommer bli kul o prata med killen som ska laga bilen med alla biltermer jag förstår,, jaja det får väl gå.

Okej det var allt. Vi har det mkt bra, mysiga middagar och tvsoffamys varje kväll och långa soliga dagar av runtspringande!=) O snart kommer vi hem oxå!! :D
Inga bilder tyvärr, bär inte runt på min kamera men ska bli bättre!
OKi puuuuss!!

Hejdå Thailand



Imorgonbitti åker vi tillbaka till Australien. Blandade känslor just nu.. Känns skönt o lämna Thailand faktiskt, vi har ju haft riktigt skitigt väder så inte direkt kunnat gjort något, o vi har blivit lite trötta på det. svårt o leva i ett fattigt land, väldigt annorlunda. Thailand är underbart, men nu är det nog.
Australien är oxå underbart, men längtar väldigt mkt hem nu. trött på allt runtresande och aldrig ha ett eget hem. Men ska bli kul o se Sanna igen o även jobbarkompisarna även om vi absolut inte är sugna på o jobba igen.
Så imorn ska vi bo på Sannas golv blev det just bestämt o sen ska vi försöka leta upp något bra boende. Vill iiiinte bo på hostel igen, så mkt pengar o så mkt supande människor, orkar inte!! Vill ha ett hem där vi kan laga mat o slappna av.
En annan ångest blir ju att sälja bilen, o först laga den. Någon har ju nämligen bestämt sig för o krossa rutan på den. jaja det blir nog bra ändå, bara lite less just nu.

Nu bor vi på hotell med internet på rummet, grymt!! i auo nang blev vi lovade internet på rummet oxå men det fungerade inte, här gör det!! bor på lyxhotell, riktigt skönt. =) Resan från auo nang var jobbig, mkt väntande och dåligt körande. Vi åkte bilflak oxå, lite kul faktiskt. Dom lovar att man ska åka ac buss o så dyker dom upp med en liten bil o säger att man ska sätta sig på flaket bland väskorna haha, only 15minutes. =)

Jaha nu har vi packat väskorna o fixat o nu myser vi i sängen framför tvn och datorerna.
Reseschema imorn;

TR 153
Phuket - Singapore
09:25 - 12:10

TR 716
Singapore - Perth
15:50 - 21:05

Jaha det blir en lång resa det.

Nu ska vi mysa! Ha det fiint!

Nu åker vi vidare..

Om några timmar så lämnar vi vårt kära hem här på koh samui. vi har bokat resa till krabi och tar buss, båt och sen buss igen. vi åker härifrån 8.30 och resan skulle ta ungefär 6 timmar. JUst nu satsar vi på o stanna uppe hela natten tills vi åker för vi har ändå vänt på dygnet så rejält att det är lika bra, då kanske vi kan komma i rätt takt igen.
Blandade känslor med o lämna här, känns ju lite som ett hem samtidigt som vi vill lämna för vi vart här så länge. de känner igen oss överallt o vi vill helst bara ligga inne o slippa träffa folk. det är ju oxå grymt dåligt väder så vi kan inte göra så mkt annat. Känns lite jobbigt o packa väskan igen för jag vill HEM på riktigt o ha en lägenhet o inte en väska. jag vill till min familj och mina vänner och ha vår egen lägenhet och bo i sverige. ja vi båda längtar väldigt mkt hem nu. australien lockar inte så mkt alls faktiskt. låter väldigt negativ nu men det blir säkert bra. ska bli uuunderbart o åka hem snart dock!=) o kramas kramas o kramas!!! men för nu så får vi nöja oss med o krama på varandra (och det är inte dåligt alls faktiskt).=)

Jaha, ska försöka bli lite mer positiv, men är trött nu faktiskt. klockan är 6 på morgonen o vi har inte sovit nånting. eller det var lögn, jag råkade somna på anders förut när han spelade dator. så anders har inte sovit o jag har smygsovit.

nu när vi åker till krabi så kanske vi inte har internet, förmodligen inte. min mobil börjar bli dålig oxå, går inte o ladda den så bra. men hittils fungerar den o annars köper vi ny. planen är att åka till railay beach och klättra lite i bergen o sen kanske phi phi island o sen phuket kanske två dagar innan vi flyger den 14okt.

så nu vet ni vad som händer.. nu ska jag återgå till o titta på vår dvdbox av greys anatomy, har redan kollat på hela säsong två av gossip girl.=) o så ska jag mysa med min fina anders som tar hand om mig när jag som vanligt grinar mig igenom vart enda avsnitt.. känslig ?? neeejdå.. ;)

okej, godnatt, eller godmorgon.. OM vi kommer va trötta imorn (eller idag).. oki, älskar er puss!!!


Förresten åkte vi upp i bergen idag.. ville titta på utsikten och husen.. heeelt sjuuukt vilka vägar de bygger. vägen var så brant att vi inte kom upp med moppen. i mitten av backen skrek anders "luta dig åt sidan, hoppa av" Jag hade ingen aning vilken sida han mena så fick lite panik.. men vi klarade. som tur var är anders stark o kunde hålla moppen. själv hade jag problem o GÅ upp för backen, så brant var den! högst upp såg vi söta munkar i oranga lakarn som log åt oss. det regnade oxå, massor så det var halt i backen. Men det gick bra o vi fick oss ett äventyr med jättehäftig utsikt! :D ville filma, men självklart hadej ag inga batterier i kameran.

nu är jag riktigt trött o ser knappt vad jag skriver så hejdåå

Svar till Hanni-Bunni!!

Hahaha Christoffer ska passa sig lite tror jag, när jag kommer hem blire payback!:P o ska nog inte klanka på mina foton, vänta tills jag fått tag på det där julklappsfotot jag hört mkt om mr handyman pass the dutchie... haha!!
Och Anders säger varsågod för sången haha!:P
Jag räknar oxå dagarna! Ska  bli underbart o se er igen o krama er!!

O mobilen är som sagt konstig.. nu dog den för vi inte hade mer pengar dock. så om ni ville ringas imorn eller så så går det fortfarande. bara batteriet som snart pajjar, men den håller nog över helgen!

Ha en underbar födelsedag!! puuuss my love!! <3

Idag är det ingen vanlig dag...

GRATTIIIIIS MIN FINA SYSTER!!!

Önskar jag kunde vart hemma och firat dig!! Du är jag skyldig dig 2 födelsedagar, illa! Men det blir maaassa extra kärlek när jag kommer hem!! Ha en underbar dag!! Anders hälsar grattis oxå!!

Jag älskar dig bunni!! puuuuss


RSS 2.0