Stanna-hemma-va-sjuk-mysdag!

Ja det är precis vad som blev utav denna dag. Anders var världens sötaste o insåg att jag behövde en vilodag när jag inte mår alls bra. Så vi ligger i sängen med varsin dator och slappar.
Han har oxå vart o köpt allt som jag tycker om på affären, verkligen ALLT! hihi. Så efter att han gjorde frukost till mig i morse, o även lät mig slippa diska så gav han mig chokladmousse och sen så gick han o köpte cola, kindergodis, snickers, vindruvor, körsbär, päron, äpplen.. PLUS att jag får mysa med honom heeela dagen o han tar hand om mig. Jag är Nöjd!
Förhoppningsvis så blir jag frisk snart oxå, sååå trött på o va sjuk.

Nu ska jag fortsätta mysa med min snygging. =)

Gammal bild från gammalt mys, när ANders somnade en kväll och kramade ihjäl mig i sömnen, myyyys. =)


Nu ligger jag förresten o kollar igenom alla paradise hotel avsnitt, kul hehe. Men internet går sååå segt så får kolla en minut ladda 5, kolla 1 igen typ.. jobbigt.. får väl annars se dom när jag kommer hem.. missar så mkt när man är här..

Jiiiiippieeee!!!

FÖÖÖR VI HAR SÅÅÅLT BIIIIIIIIIILEN!!!!!! Så himla skönt, äntligen är bekymret borta. Efter att åkt runt till varenda bilmekaniker i hela freo o ingen ville fixa den för bilen var för gammal (hastighetsmätaren fungerade inte), så var vi ganska oroliga. Men nu äntligen var det en fransman som tog bort vår kära bil från oss. Jag tycker ju trots allt om vår lilla pärla även om den drev mig till vansinne i slutet. =)

Annars så är det sådär just nu.. min sjuka går aldrig bort o nu har det blivit värre. förkyld o huvudvärk o hängig. men det får va okej. ANders o jag är ju lediga nu så vi njuter av tiden ändå (även om jag är lite grinig). Igår var det surf hela dagen som gällde med grabbarna grus. Det blåste som baara den o jag låg täckt av handdukar o tröjor o sov lite där under (blev ju inte mindre sjuk av den dagen). Men Anders fick ju surfa o var glad.
Vi vill ju sola o sånt oxå men det blåser för mkt nu, så brunheten får vänta lite.. tyvääärr.

Nu har vi nyss ätit frukost o nu ska vi nog hitta på något, får se vad bara. På lördag fyller min älskling år oxå!! Så då ska det firas! =)
Grattis i efterskott till Sören oxå!!

Jaha det var allt, lite surfbilder:
Min snygga surfpojke;

Anders, Mattias, Ville och en till svensk vän;


2012..

Och så har man vart o sett filmen absolut inte Frida Karlsson nånsin borde se..

Ja vi är nyss hemkomna från bion, mysig fredagskväll med bio är ju super, förutom att vi skulle se denna film. Jag visste ju vad den handlade om innan, men är alldeles för nyfiken för o låta bli o se den, hehe smart.

Ja dom som känner mig vet ju att jag lider av en väldig dödsångest titt som tätt o jag kan ju säga att den inte direkt blivit bättre efter allt snack om 2012..
Men men, nu har vi iaf sett filmen så nu ska jag försöka sluta tänka på det (även om det är omöjligt).

Anders har iaf lovat mig att den 21 december 2012 ska vi ta ledigt från allt o bara va tillsammans. Nu efter filmen har han oxå lovat o försöka bli rik så vi kan köpa ett flygplan, kan behövas nämligen har jag förstått av filmen.

Anders har nu somnat här bredvid mig i sängen, tror han är lite trött på mina frågor (han svarar nu nämligen innan jag hunnit ställa dom)
Jag: - Andeeers??...
Han: -Nej, det tror jag inte älskling..
Jag: -Men Anders..
Han: -Det kommer inte hända älskling..
Jag: -Men om..
Han: Neeeej, älskling!!

Ganska kul när vi gick hemifrån bion oxå.. Anders fick stanna och ta på vart enda träd vi såg hehe.. Varje gång han sa att det inte skulle hända så blev jag ju livrädd.. -TA I TRÄ!!! Allt folk måste trott det var något fel på stackars Anders hehe. <3
Så jag förstår att han valt o sova en liten stund o få tyst på mig.. =)

Förresten är det kall här nu, 9 grader på kvällen tror jag, usch. Dom enda skorna jag äger är flipflops så jag ligger nu med fötterna mellan Anders ben för de är som isbitar.. Det är ju inte små varma o mysiga biosalonger här som i Nypan direkt.. Neee stort o kallt..
Tur att jag har min Anders! =)

Ännu mera bäst <3



Ja han skämmer bort mig min sötaste Anders! =) Igår kom han hem med blomma o choklad..=) 
Min bästa älskling!! <3

Bästa Anders!

Har man bästa pojkvännen i hela världen eller har man.. =) Anders kom hem från jobbet med massa gott gott till mig, hihi. I vanliga fall äter vi ju numera bara godis o dricker cola på helgerna, men Anders sa att jag fick det för jag var sjuk.=) Så fick världens bästa överraskning! Plus att jag fick mig massa mys som vi inte hunnit med på evigheter känns det som. Men nu är det sista veckan Anders jobbar så det ska det bli ändring på framöver!:D

Nu är Anders o surfar en stund, vinden var tydligen bra hehe. Men sen kommer han hem o då ska jag få mc donalds till middag!! :D ibland är det lite bra o va sjuk.=) men skulle hellre va frisk så hade jag kunnat följa med anders till beachen.. 
Jaha nu ska jag gotta mig lite till, har redan läst ut tidningen men det är Simpson på tv så det är lugnt!

Sjuuuuuk...

Mår inget vidare bra alls... Ont i hals o förkyld som aaaldrig går bort o jag blir tokig.. Känns som min kropp drivs på slem just nu, mysigt, nej!!
Kunde inte sova något vidare bra i natt, Anders stack till jobbet kvart i 7 o nu vill jag mest att han ska komma hem o mysa med mig så jag kan bli på bättre humör.
Vädret suuuger.. det blåser storm och regnar som aldrig förr. Typiskt när man vill bli brun (inte för jag hade gått till stranden idag ändå hehe). Typiskt vår tur om det skulle va dåligt väder hela tiden nu tills vi åker hem så vi får komma hem vita..=( jaja, finns ju viktigare saker..
Komma hem till julen, myyys!

Idag blire väl o fortsätta med bilen som gör mig galen.. tydligen kommer det bli en väldigt dyr historia.. usch. men hoppas på att allt löser sig.. vill sälja den nuuu bara så vi kan ta det lugnt.

Jag är inte så positiv idag inte, men det har jag rätt till idag tycker jaaag. man får va grinig när man inte mår bra, lite iaf. =)
Ungefär såhär ser jag ut o känner mig;

Gulligt =)

Fick ett jättegulligt mail från där vi bodde när vi var i Thailand! Alltid kul o få uppskattning när den inte MÅSTE ges, då värms det allra mest i hjärtat.=)

Hello! frida & anders
 
How are you?
We hope you are fine.
 
Where are you now?
Krabi or phuket or....?
 
How about everything?
We hope you are enjoy with your trip in thailand.
 
At last, we would like to say THANK YOU SO MUCH to stay with us.
You are kindness and gentle couple.
 
Take Care
MUAY+every staffs
Samui Garden Home

Hihi, gullig Thailands-Engelska. =)


Idag är vi lite halvgriniga för vi fortfarande fixar på den ***** bilen, sååå trött på den!! Vi vill bara bli av med den nu, inte kul, får oss på dåligt humör. Nu sitter vi i soffan med Sanna som piggar upp oss lite o ska snart äta tacos o ha myskväll! =) Så nu måste humöret vändas... koooom igen!! Anders ska ut o springa, så duktig.. själv är jag svinlat o orkar aldrig träna längre fast jag egentligen vill o vet att jag mår bra efter.. hmmm.. men känner mig lite halvkrasslig så det är okej säger Anders, så då är det det!! =) Idag ringde mormor oxå, kul! MIn gulliga mormor!!

Jaha, en bild från vart vi spenderat ännu en heeel dag:

Fixa och biltrixa..

Ja det är vad vi har gjort, två hela långa dagar nu.. Från klockan 8.30 igår och till 7 på kvällen o sen idag i några timmar oxå. Ute i stekande sol så har vi målat, vaxat, tvättat och städat. Bilen ser ut som den aldrig gjort förut, riktigt fiin. Nu är jag helt slut. Inte nog att man slitigt konstant på bilen så har det som sagt oxå vart alldeles för varmt för o hålla på med sånt.
Så det som tog längst tid var ju o få bort all rosten från roof racket, det var i princip helt brunt av rost, men 3 sprayburkar senare så är det fint o vitt. =) Vi köpte först bara en sprayburk, sen fick vi inse att detta var ett helt dagsjobb och Mattias och Ville (Anders kompisar hemifrån) fick rycka in o komma o rädda oss o köpa mer spray. Då var jag rädd förresten..
Anders åkte med dom o köpte spray o jag var själv kvar o vaktade bilen o fortsatte jobba på bilen. Då körde en gubbe upp bredvid mig (hur nära som helst), att tillägga är väl att jag bara hade bikiniöverdel o små shorts på mig, o så började han prata o var allmänt närgången. Så jag gömde mig framför bilen o ringde Anders (livrädd), trodde jag skulle bli bortrövad. Anders sa att jag skulle låsa in mig i bilen men det var papper tejpat för hela bilen för att vi sprayade. Istället skrek jag till ANders o skynda sig o så satt jag o låtsas pratade i mobilen o gömde mig o smsade info om hur hans bil såg ut till ANders.. Tyvärr kan jag ju inte så mkt om bilar så det blev mest.. Vit bil, silvertak, gula nummerplåtar.. hehe, lätt o hitta den bilen. =)

Ja ja, iaf så åkte han o jag tryckte mig in i bilen o låste o bad att han inte skulle komma tillbaka. Men nu är iaf bilen skinande ren, har klättrat både på taket och under bilen o skrubbat o haft oss. Nu är man sådär lagom trött. Anders åkte o surfade med de andra killarna, jag brukar följa med men nu orkade jag verkligen inte så jag sitter i älskade soffan istället.

Detta är iaf anledningen att jag inte bloggat mkt. En norrman ska komma o kolla på bilen på måndag o vi har gjort allt för o få den åtrovärd. Annars har vi mest vart med Mattias o Ville o surfat (jag kollat på o fotat) eller bara hängt framför tvn. Det är kul när mkt händer hela tiden, men tiden går väldigt snabbt o snart är det ingen tid kvar i australien längre.
Konstigt.. Men kul o komma hem till alla älskade!! Även om jag faktiskt kommer sakna australien, det har trots allt vart vårt hem väldigt länge nu. I sverige har vi ju inget hem (förutom familjehem), ska blio spännade o skaffa ett dock! =)

Jaha nu till före o efter bilder på bilen:
Rostbilen innan vi började kämpa..

Skinande ren´.. här fixade vi för fullt.. kolla vad vitt taket är. =)


Och så vår annons i tidningen.. Men där var inte bilen alls lika fin som nu!

Nu känner vi oss stolta och nöjda. =) Vad tycks??


Hallå hej.

Har inte så mkt o skriva känner mig lite trött.
Luttan vad kul o höra från dig! saknar dig så mkt!! kul att freja påminner om mig, hehe ska lära henne allt jag kan! ska bli kul o se!=)
Carro jag har inte vart så bra på o ta foton ska jag erkänna, de enda foton jag hittade på kameran är dessa så du får nöja dig med dom så länge o sen tar jag nya sommarbilder till dig!! puuuss på dig!!

Vår myskväll hemma med taco och vin till o med;

 

Strand dag, vi hittade en egen liten håla;




Skriver mer senare =)


Kitesjukan..

Mår väl fortfarande sådär.. Har duschat 2gånger och kommer ändå inte igång, vägrar göra mig iordning o vägrar byta om från mina morgonkläder. Anders säger att jag har kitesjukan hehe, lät bra för mig o få en förklaring. Men jag har riktig träningsvärk i magen o revbenen o känner mig allmänt slö så kitesjukan får det va.
Nu har Anders gått o simmat o jag ville inte följa med. Det som är så kul o inte ens det känner jag för..
Måste ta tag i detta nu, försök nummer 3.. kooom igen!! Önska mig lycka till!:P

SEr ut ungefär såhär;


Lördag Lördag Lördag!!

Ja idag är det lördag ja, fiiint. Anders har redan kommit hem från jobbet och vi ligger och vilar lite i sängen. Vet inte vad det är med mig idag, känner mig helt lam i kroppen o mår lite dåligt bara. Träningsvärk från gårdagens kitelektion har jag oxå, men det känns faktiskt bra för då känner man att man tränat.
Lyssnar på musik gör vi oxå, har massa ny bra musik. Har levt på min musik på min ipod som har vart samma i kanske 3 år nu, inte bra, så nu är jag nöjd.
Anders hade förresten riktigt otur idag, tycker så synd om honom. Vi skulle ju åka så han kunde surfa idag, men kiten var fast på biltaket och när han skulle parkera i garaget så fastnade den i taken och gick sönder. Stackars Anders, så nu fick han lämna in den.=(
Så idag vet jag inte vad som kommer hända riktigt, men jag tror att Anders står för planerna. Ska laga nån god mat iaf, riktigt besviken på gårdagens försök.. jag har nämligen försökt hitta på lite egna recept o igår försökte vi få till fried chicken med cashew, gick sådär.. Anders åt, men jag tyckte inte om såsen vi hade.. men men.

Hade väl inte så mkt vettigt o skriva egentligen, men har blivit lite bloggberoende helt plötsligt. Har ju inte så mkt bättre för mig om dagarna nu för tiden.
Idag ska vi förresten fota bilen, ska försöka sälja den nu. Hoppas hoppas hoppas det kommer gå bra.

Gamla kort;¨


Ha en bra dag!

Ska bara...

Innan jag säger helt godnatt så MÅSTE jag bara lägga upp kort från mobilen som jag kollat på idag..
De två sötaste barnen i hela världen som jag bara älskar!!!!!


Dom är bara sååå underbara, och söta och allt bra i världen!!!! <3
(Min systers små änglar)


Godnatt! =)

Ligger här i sängen bredvid Anders som sover för han ska jobba tidigt. Jag lyssnar på vår fläkt som låter som en hellikopter som Anders har satt på (förstår inte hur han kan somna till det ljudet) och så har jag sand i heela håret, riktigt mysigt.=) Vi har nämligen vart på stranden idag och Anders har lärt mig kitesurfa!! :D Eller nu överdrev jag lite, han har lärt mig o styra kiten, eller iaf börjat lära mig. Det var så sjuuukt kul, jag skrattade mest o hade kul. Anders höll i mig o så lärde jag mig o hoppa, ashäftigt.

Vi stog på stranden alltså, o så om man ändrar riktning snabbt på kiten så flyger man upp i luften en bit, riktigt ballt!!! Men Anders var tvungen o hålla i mig för annars kan det tydligen vara riktigt farligt o man kan slå sig ordentligt. JAg kände det oxå, ibland ryckte den bara tag i mig o jag hade ingen direkt kontroll, hade kunnat flyga en bra bit där.

 Imorn tror jag det blir surfing igen, inte för mig dock, men för Anders och hans vänner Mattias och Viktor som är här. Jag får nog kolla på från strandkanten o kanske fota lite. =)

Nu ska jag surfa lite på internet istället och försöka bli riktigt trött så jag kan somna till fläktljudet! :P

 

Svar till min Sanna; haha det blir dyrt om du ska köpa upp alla parfymer i landet tror jag allt!;) Och dumt o köpa en julklapp jag inte kommer använda, hehe. Lägger den i lådan tillsammans med ta-hål-i-öronen presenten! hahaha! Du kommer förresten va glad över min parfym när jag kommer hem, nu har du inte fått lukta ck-lukten på ett helt år, o det påminner ju om din älskade frida! :P hihi. saknar dig min sannus!!!! <3

Bild från mobilen. Jag Sanna Bladh och Bello när vi tog studenten =)

O från Sverigematch, Jag Sanna o Jessica bänkade i soffan;


Klant-Klumpefot-Dag..

Jaa, det är precis vad jag har idag. Idag borde jag sitta inlåst nånstans o inte få göra nånting. Allt jag rör händer det något med, när jag räcker mig efter saker så puttar jag dem istället så jag slår ner saker överallt. kul.. nej!

Jag skulle dricka mitt te till frukosten o spillde istället ut det över hela bordet, tog tag i min dator blixtsnabbt o räddade den, men såg inte att min mobil låg där helt dränkt.. =( Nu är högtalarna på mobilen förstörda o jag är ledsen. Jag vet att mobilen redan är på nergång i livet men jag tycker ju om den så mkt. En riktigt bra sak dock är att Sanna har en liten sak man sätter i minneskortet i o sätter in i datorn så jag kan spara alla mina bilder o videos från mobilen, så hon räddade min dag. Mobilen lever fortfarande dock, även om det låter väldigt skumt när det ringer. Men än så länge är den vid liv!=)

Hanna jag fick ditt mail oxå!=) Kul att brevet kom fram o jag älskar diig!! Och CK får aldrig ta slut!:P

Lite bilder jag hade på mobilen;
Min och Anders första bild ihop! <3 Borstar tänderna på hostelet hehe.

Lite dragna på nyårsafton. =)

På utflykt i Perth.




Jag och min fina Anders har snart varit tillsammans ett år nu. Känns konstigt att vi kännt varandra så länge utan att träffat varandras familj o vänner. Kul o kolla på bilder från i början o minnas tillbaka. Men ännu bättre nu när vi varit tillsammans såhär länge! kärlek! <3


Sanna

Förresten såg jag nu att Sanna kommenterat angående mitt nässpraysberoende,, tänkte bara säga att du har ju alltid parfymen kvar o klaga på haha!! (du förstår vad jag menar även om ingen annan gör det.) Förresten är du oxå gullig! ;)

Oj oj, nu började det spöregna här, myyysigt!!!  Nu måste jag springa ut o känna på regnet, har ännu en slappardag eftersom jag fortfarande är förkyld plus att jag har ont i varenda liten led i min kropp.

Förresten så kom Anders bästa vän från Sverige och hälsade på oss igår. Mattias var här o vågade sig till o med på o smaka min Tacopaj som jag exprimenterade ihop igår. =) Var kul o se dom prata konstant o vara glada o se varandra igen!! =) Längtar tills jag oxå får träffa familj o vänner o känna så!

Ut i regnet nu!! :D

Kärleksbrev <3

Mina kärleksbrev till min familj som jag skickade från Thailand har kommit fram.=) Det tog bara över 2 månader haha. Men men, är glad att de kom fram iaf! Mamma och Sören kommenterade här på bloggen om det som jag skickade till min mamma så tänkte bara förklara. Och mamma du förtjänar alla fina ord du kan få!=)
Jag tänkte bara att man tar sin familj förgivet o säger aldrig till varandra allt man tänker, o då kan den andra ju aldrig veta hur bra den är och hur mkt den betyder. Så ville bara att ni skulle få lite fina och sanna ord. =)

Så massa pussar till min fina familj <3

Hej Hej Hallå!!

Jag är trött trött trött trött trött, har tråkigt tråkigt tråkigt och vill inte röra mig ur soffan någonsin mer!!

Hur mår ni då? =)


Beach Day! =)

Ja idag har jag varit på stranden helt själv för första gången i mitt liv tror jag. Vet inte varför jag aldrig gått själv innan, kanske för att jag lätt blir rastlös o vill göra saker eller iaf prata med någon, men det var helt okej o gå själv iaf, jag hade ju min ipod. Lyckades bara stanna i 1,5 timme dock men det var mkt för mig sen blev det alldeles för tråkigt.
Så idag började jag dagen med att städa. damsuga nedervåningen o damma lite o städa vårt "sovrum" (hehe ska lägga ut en bild på vårt sovrum nån dag så förstår ni apostroferna). Sen blev det frukost o så stranden som sagt. Jag bestämde mig för o få lite träning oxå så jag gick till stranden, var lite varmt o gå i solen men skönt oxå. Tog mig 40 minuter o gå och tog samma väg hem, stolt att jag inte hoppade på gratisbussen!=)
Nu är jag hemma och har precis duschat o nu äter jag mellis! Och gissa vad jag äter Hanna!!! Deggemooos!!!! Vi har köpt degestive, sååå gott!! Så nu är jag riktigt nöjd!
Nu hade jag tänkte o bara slappa i soffan, men Anders ringde o han har slutat jobba så han frågade om vi kunde gå o simma, så jag får väl ladda om igen.=) Är ju fortfarande förkyld så borde ta det lugnt, men det är tråkigt. Får väl äta upp mitt deggemos o slänga på mig bikinin igen, onödigt att jag duschade, men men!
ha en bra dag alla! =)


RSS 2.0